Bente kåret som "verdens bedste mor"

Så blev den endelige vinder af titlen som "verdens bedste mor" og forkælelse for omkring 20.000 kroner fundet - og det blev Bente Andersen fra Viborg. 

 

I anledning af Mors Dag satte Radio Viborg gang i jagten på "verdens bedste mor" - og det væltede ind med fantastiske fortællinger om dejlige mødre.

Torsdag den 11. maj blev den endelige vinder kåret i Go'morgen Midtjylland. Det blev Bente Andersen fra Viborg, der var blevet nomineret af sin datter Tina. Det blev især fremhævet, hvor meget Bente hjælper sin datter og sit barnebarn - men også, at hun i helt utrolig grad formår at lege og være i nuet med sit barnebarn Kalle.

 

Det vinder Bente som "verdens BEDSTE mor":

- Lækkert luksusophold på HOTEL VEJLEFJORD. Der er mulighed for at overnatte i suite, nyde de dygtige kokkens lækre kreationer, god vin, ren forkælelse med massage og spa-behandlinger. Ja, der er muligheder nok, for præmien er et gavekort på 8.000 kroner.

- Unik smykke fra SALMANS GULDSMEDIE. "Mors ring" er originalt Salman-design og symboliserer kærligheden mellem mor og barn. Ringen i 14kt rød- eller hvidguld består af et utal af mindre hjerter, samt to lidt større hjerter med 0,05 ct. W/si diamant.

- Lækre produkter fra TINE LUND. Verdens bedste mor får en flot gavekurv med blandt andet kvalitetsprodukter indenfor pleje og makeup fra det populære danske mærke Tromborg.

- Forkælelse hos OBITSØ FRISØRSALON. De dygtige piger hos frisøren i Vestergade står klar til at give vinderen lige præcis den klipning, hun går og drømmer om - og eventuelt farvning, hvis ønsket.

- Dansk designikon fra SINNERUP. Kay Bojesen står bag flere af de mest elskede danske eksempler på brugskunst. Verdens bedste mor får ét af de allermest kendte, nemlig Kay Bojesen-aben i størrelse mellem (28 cm).

- Mors dag-middag på DEN GYLDNE OKSE. Lækker tre-retters middag for to med blandt andet rimmet laks, dansk oksemørbrad og blødende chokolade-hjerte med is, samt tilhørende vine. Bemærk; skal bruges på Mors dag, 14. maj.

- Nyt til garderoben fra FRØLUND MODE. Verdens bedste mor vinder også et nyt sæt tøj. Der er frit valg blandt alle mulighederne i den store modebutik, som du finder i Sct. Mathias Centret.

- Behandling hos BEAUTY BY KOCO. Vinderen kan læne sig tilbage og nyde ren forkælelse med en klassisk og lækker ansigtsbehandling med produkter fra det berømte mærke Nimue.

- Flotte buketter fra ASMILD PLANTECENTER. Ingen rigtig Mors dag uden blomster - og verdens bedste mor kan endda se frem til tre smukke buketter, nemlig en i maj, en i juni og en i juli. 

Der er PRÆMIER FOR I ALT CA. 20.000 kroner

 

Stort tillykke til vinderen!