Radio Viborg giver dig gratis musik til Snapsting

Der er fest, kendte klassikere - og garanteret tørvejr! - når vi fredag den 23. og lørdag den 24. juni præsenterer bl.a. Die Herren, Rugsted & Kreutzfeldt og Peter & De Andre Kopier til Viborgs store byfest.


Vi har allerede inviteret Midtjylland til gratis musikfest ved både Radio Viborg Open Air i Viborg og Radio Viborg Partynight i Bjerringbro... men vi er ikke færdige med at give gratis musik til dig og resten af verdens bedste lyttere.

I forbindelse med den store byfest Snapsting - Viborg Hærvejsfestival er Radio Viborg og resten af Mediehuset Viborg nemlig med til at præsentere de store, gratis koncerter på Nytorv og Domkirkepladsen fredag den 23. og lørdag den 24. juni.

Der er folkefest, fadøl og fællessang, når du FREDAG kan opleve:

- Halberg & Friends (kl. 19 på Nytorv)
- Rugsted & Kreutzfeldt (kl. 20.30 på Domkirkepladsen)
- Rigtige Mænd (kl. 22.00 på Nytorv)
- Peter & De Andre Kopier (kl. 23.30 på Domkirkepladsen)

Og festen fortsætter LØRDAG med:

- Sannes Bedste (kl. 19.00 på Nytorv)
- Almost AC/DC (kl. 20.30 på Domkirkepladsen)
- Peter Viskinde (kl. 22.00 på Nytorv)
- Die Herren (kl. 23.30 på Domkirkepladsen)


Vi garanterer tørvejr!

Husk, at Nytorv er helt overdækket af et kæmpetag, så festen kan fortsætter ufortrødent - uanset vejret. Og på Domkirkepladsen sørger et stort sejl for, at rigtig mange vil kunne stå i tørvejr - eller skygge, hvis vejret bliver fantastisk.

Derudover uddeles vi - sammen med Boligselskabet Sct. Jørgen, der er hovedsponsor for Snapsting - masser af gratis regnslag, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

 

Der foregår naturligvis også MASSER af andre arrangementer den 16.-25. juni i forbindelse med Snapsting - se nærmere på hele programmet på www.snapsting.dk