Lyden af Sommer på Radio Viborg

Vi er klar med særlige sommerprogrammer - og ikke mindst, masser af sommermusik... Lige fra "Kokomo" til "Despacito"


De normale Radio Viborg-programmer er sendt på sommerferie - og imens kan du lytte med på vores særlige sommerprogrammer.

Alle hverdage klokken 07-11 er der "Soppebassinet", hvor du får en go' start på dagen med de bedste sange, god stemning og summerfeel - uanset vejret.

Klokken 13-17 er det tid til "Sommervagten", hvor du blandt andet har mulighed for at deltage i konkurrencen "Sommerknald". Du vælger, om det er den røde, grønne eller lilla Radio Viborg-ballon, der skal knaldes... og så ser vi, om der var gevinst, trøstepræmie eller om det desværre var en nitte.
Derudover er der også sommer-inspiration, mulighed for at ønske musik, fortælle om dit summermood er højt eller lavt i "Sommerbarometeret" - og selvfølgelig masser af de bedste sange, ikke mindst sommersange.

Faktisk har vi generelt fundet masser af sommermusik frem. Lige fra Beach Boys over Will Smith og Whigfield til Luis Fonsi og Justin Bieber. Vi kalder det "Lyden af Sommer" - og med den i højtalerne, er det svært ikke at komme i sommerhumør... selv når det danske sommervejr driller!

 

LYDEN AF SOMMER - præsenteres i samarbejde med:

Oplevelser med energi for hele familien på ENERGIMUSEET   +   FYRVÆRKERIFESTIVAL den 26. august i Bjerringbro