Stem på dine favoritter – og vind rejsegavekort på 10.000 kroner!

Logo-sortbaggrund-web

Så er det tid til, at du kan stemme på de butikker, ekspedienter, restaurationer m.m., som du mener er Byens Bedste!

Der er i alt 16 kategorier – og fem nominerede i hver. Du må stemme i alle de kategorier, du har lyst til – men du må kun stemme ÉN gang. Så du kan desværre ikke komme tilbage senere og ændre dine stemmer.
BEMÆRK: Du skal sætte en markering i hver kategori. Du skal derfor vælge “Ønsker ikke at stemme i denne kategori”, hvis det skulle være tilfældet.

Vind rejsegavekort på 10.000 kroner

Når du stemmer, deltager du også i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kroner med Bravo Tours. Bare sørg for at udfylde felterne i bunden med dine personlige oplysninger, så vi kan få fat i dig, hvis du vinder.

Afstemningen kører til og med søndag den 5. november. Se yderligere konkurrenceregler nederst på siden. Her kan du også læse mere om, hvordan det bliver afgjort, hvem de endelige vindere er.

Fill out my online form.

 

Regler for Byens Bedste 2017

 • Afstemningen kører fra onsdag den 11. oktober 2017 klokken 06.00 til og med søndag den 5. november 2017.
 • Det er nødvendigt at udfylde alle felter med kontaktinformation og acceptere konkurrencereglerne for at stemme og deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort.
 • Efter afstemningen er slut, findes vinderen af rejsegavekortet ved simpel lodtrækning blandt alle gyldige stemmer. Vinderen offentliggøres tirsdag den 7. november i programmet Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg og på Radio Viborgs facebookside. Vinderen får også direkte besked.
 • Hvis vinderen i første omgang ikke træffes via de kontaktinformationer, vedkommende har oplyst, forsøger Radio Viborg igen. Hvis vinderen efter minimum fem henvendelser over fem dage via mail og telefon stadig ikke træffes, bortfalder retten til gevinsten – og en ny vinder trækkes.
 • Det er kun tilladt at stemme én gang og det er ikke muligt at ændre sine stemmer efterfølgende.
 • Man skal ved deltagelse oplyse sine egne, korrekte kontantinformationer.
 • Ved mistanke om snyd, forbeholder Radio Viborg sig retten til at udelukke de pågældende stemmer.
 • Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencen, hvis det måtte vise sig nødvendigt – også undervejs i konkurrenceperioden.

Sådan findes vinderne:

 • Det samlede resultat fra afstemningen på radioviborg.dk tæller for en tredjedel af den endelig afgørelse. Derudover tæller stemmerne fra en nedsat jury også en tredjedel – mens den sidste tredjedel af afgørelse kommer fra en afstemning blandt medlemmer af sammenslutningen Viborg Handel.
 • Skulle sammenlægningen af disse tre afstemninger resultere i “uafgjort” mellem to kandidater i en kategori, vinder den kandidat, der fik den bedste placering i den offentlige afstemning på radioviborg.dk.
 • Vinderne afsløres og hyldes ved et stort gallashow i Tinghallen lørdag den 11. november 2017