Køb billet til Byens Bedste Awardshow

BBawardshow-billetsalg-HjalmerSoes

For første gang nogensinde, er der åbnet op for offentligt billetsalg til Byens Bedste i Viborg. Det betyder, at du kan være med som publikum, når alle vinderne afsløres og bliver hyldet på scenen.

Byens Bedste Awardshow finder sted lørdag den 30. marts i ViboCold Arena. Dørene åbner klokken 20 og showet starter klokken 20.45.

Udover at kåre alle Byens Bedste 2019, byder showet også på akustiske koncerter med både Søs Fenger og Hjalmer. Og hele showet bindes sammen af aftenens to konferenciers; Malene Rind og Peder Toft fra Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg.

Og prisen; KUN 75 KRONER (+billetgebyr)

KLIK HER OG KØB BILLET…

Søs Fenger har for alvor været en del af den danske musikscene siden 1983, hvor hun fik sit gennembrud i gruppen News, der hittede med sange som “Jeg elsker dig” og “Du er”. Siden er det som solist blev til hits som “Koldt udenfor”, “Inderst inde”, “Sidste time” og mange andre – ligesom hun medvirkede på støttesangen “Den jeg elsker, elsker jeg”.

Hjalmer debuterede for to år siden med singlen “Hjem til en anden”. Den er bl.a. blevet fulgt op af numre som “Hvis du går” og en genindspilning af klassikeren “Dig og mig”. Han er netop nu aktuel med “Folk som os”, der er en duet med Medina. Og ja, så er han søn af dansk musiks måske største navn nogensinde, Kim Larsen. Men han er tydeligvis meget mere, end “bare” Larsens søn.

KLIK HER OG KØB BILLET…

Der skal i alt uddeles 18 priser ved det store awardshow. Langt de fleste, nemlig 16 af kategorierne, er der netop nu afstemning om, hvem skal vinde. Stem på http://radioviborg.dk/byensbedste2019/

Derudover er der to specialpriser, som ikke har været i offentlig afstemning. Det er delt Radio Viborg Prisen, der gives til en eller flere personer, som gør eller har gjort en stor indsats for Viborg.

Derudover er det Byens Bedste Butikselev, som præsenteres i samarbejde med Mercantec 0g uddeles for første gang i år. Da man som almindelig kunde ikke nødvendigvis ved, hvem der er elever rundt om i butikkerne, er det en jury med repræsentanter for Radio Viborg, Mercantec og Viborg Handel, der udpeger vinderen.

BEMÆRK: Dette er billetsalg til Byens Bedste Awardshow. For billetter inklusiv gallafest for Viborgs handelsliv; kontakt Radio Viborg eller Viborg Handel.

This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.