Konkurrence-betingelser

GENERELLE REGLER FOR KONKURRENCER PÅ RADIO VIBORG

 

Medmindre andet er angivet, er følgende regler gældende for alle konkurrencer, som Radio Viborg helt eller delvist arrangerer.

 

- Deltagelse i konkurrencer er som udgangspunkt gratis. Dog kan der, på grund af udgifter til teknik, være tale om overtakserede sms'er.

- Det er kun tilladt at deltage én gang pr. konkurrence, medmindre andet specifikt er angivet.

- Al deltagelse skal foregå med eget navn og egne kontaktoplysninger. Brug af andres eller falske oplysninger vil føre til øjeblikkelig udelukkende.

- Alle vindere får direkte besked via eksempelvis telefon, mail eller facebook.

- Efter at have vundet en konkurrence - uanset om den var i radioen, på nettet eller andre steder - er man i 14 dage udelukket fra at deltage i alle konkurrencer, som Radio Viborg helt eller delvist står for.

- Præmier skal afhentes på Radio Viborg, hvilket man har 14 dage til. Der skal i den forbindelse fremvises gyldigt billed-id. Præmier sendes som udgangspunkt ikke med posten.

- Præmier kan ikke ombyttes til kontanter og udleveret ikke til personer i fald, det vil være en overtrædelse af lovgivningen. Eksempelvis alkohol eller fyrværkeri til personer under en vis alder.

- Eventuel præmieafgift betales aftid af vinderen selv.

- Alle konkurrencer på Radio Viborg har til formål at være underholdende og god radio. Man kan derfor ikke efterfølgende føre krav mod Radio Viborg eller anke afgørelser. Radio Viborgs afgørelser i forbindelse med konkurrencer er endelige.

- Radio Viborg forbeholder sig retten til at bruge lyd, video og billeder fra konkurrencer i alle tænkelige medier, både under konkurrencen og efterfølgende. Dette accepterer man automatisk, når man deltager i konkurrencen. Der udbetales ikke vederlag for dette.

- Ansatte hos Radio Viborg/JFMedier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencer. Ligeledes må ansatte ved samarbejdspartnere og deres nærmeste familier ikke deltage i konkurrencer, den pågældende samarbejdspartner er involveret i.

- Radio Viborg forbeholder sig retten til, uden forudgående varsel, at ændre i konkurrenceregler, også mens konkurrencen finder sted. Dette kan eksempelvis skyldes hensyn til radioproduktionen.

- Ved deltagelse i konkurrencer arrangeret af Radio Viborg, accepteret man samtidig disse konkurrenceregler.