Radio Viborg slanker Midtjylland 2018

Web MK grey

Radio Viborg har gennem de seneste år hjulpet hundredevis af midtjyder med at tabe tusindevis af kilo – alene sidste år tabte de 90 deltagere tilsammen 986 kg. Det vil sige næsten 11 kg. i gennemsnit… på 12 uger! Og erfaringerne fra tidligere viser, at omkring 70-80% af deltagerne efter et år har holdt vægttabet, eller tabt sig yderligere.

Hvis du går med et håb om, at 2018 skal være året, hvis du får smidt nogle kilo og kickstartet en sundere livsstil, så kan vi også hjælpe DIG!
Der er ingen “hokus pokus” i det… projektet består af råd, vejledning, de rigtige redskaber, mulighed for fælles træning – og det nok allervigtigste; Sammenhold med andre, der er i præcis samme situation, som dig selv.

Omdrejningspunktet i “Radio Viborg slanker Midtjylland” er Michael Knudsen, der har mere end 15 års erfaring som coach,  personlig træner, kostvejleder og inspirator. Han står for mange af de forskellige aktiviteter, men samarbejder desuden med et team af eksperter fra sit eget firma Egnite, samt Iduva og Fitness 8800.

For at få det fulde indblik i, HVAD “Radio Viborg slanker Midtjylland” egentlig er – og HVORDAN det kan hjælpe dig med at nå dine mål – så kig forbi et af vores gratis og uforpligtende infomøder, som i år finder sted i både Viborg og Bjerringbro.


Der afholdes infomøder i VIBORG:

Mandag den 8. januar klokken 19.30
Torsdag den 11. januar klokken 17.00

Mandag den 15. januar klokken 19.30
Torsdag den 18. januar klokken 17.00

Mandag den 22. januar klokken 19.30
Torsdag den 25. januar klokken 17.00

Infomøderne varer cirka en times tid. Alle møder finder sted i Heidi Astrup Lounge i Viborg Stadionhal – benyt hovedindgangen og følg skiltene.


Der afholdes infomøder i BJERRINGBRO:

Tirsdag den 16. januar klokken 19.30
Tirsdag den 23. januar klokken 19.30

Infomøderne varer cirka en times tid. Begge møder finder sted i Gudenåhuset i Bjerringbro – benyt hovedindgangen og følg skiltene.

 

Hvad indeholder Radio Viborg slanker Midtjylland?

Som deltager bliver du en del af et fællesskab med andre, der også gerne vil tabe sig og leve sundere. Derudover inspiration, motivation, hjælp, vejledning, fællestræning og meget andet.

Helt konkret får du som deltager blandt andet:

  • 12 ugers forløb med ugentlige veje- og motivationsmøder – med mulighed for for ekstra møder, hvis du melder dig til tidligt*. Her får du værktøjer til at komme ned i vægt, til at håndtere kriser og til at få en endnu mere glad og energisk hverdag.
  • Opfølgning efter 6 og 12 måneder; Vi sikrer, at du holder kursen.
  • Login til “Mit Iduva” med bl.a. Spørg eksperterne, opskrifter og mange brugbare værktøjer.
  • Træning med vejledning; Frit medlemskab i Fitness8800, hvor vi træner i mindre hold. Du får instruktion og opfølgning på din træning.
  • Bogen “Drop Vægten”, om hvordan man bryder vaner, overbevisninger og lykkedes.

Prisen er kun 1.995 kroner. Du kan tilmelde dig på infomøderne – eller ved at klikke her…
Du kan vælge at betale på én gang eller løbende, helt uden renter eller gebyr, med 83 kroner om måneden.

Hvis du ønsker det, er der desuden mulighed for at tilkøbe en kickstart i form af effektiv kosterstatning – ligesom der kommer tilbud på ugentlige måltidskasser med opskrifter, lige til at gå til – og endnu inklusiv en ugentlig færdigret. Hør mere på infomøderne.