Kategorier til Byens Bedste 2023 i Viborg

 

Når Byens Bedste 2023 i Viborg skal kåres ved det store awardshow lørdag den 11. marts, skal kåres en vinder i 17 forskellige kategorier.

Herunder kan du læse mere om alle kategorierne

 

 BYENS BEDSTE 2023 – I SAMARBEJDE MED:

 

       

 


 

Byens Bedste Butik

Her er tale om den absolutte hovedpris, som alle butikker – uanset branche – kan kæmpe med om. Det er ganske enkelt awardshowets svar på “bedste film” ved Oscar-uddelingen. Du skal med andre ord indstille den butik, som du mener leverer byens bedste shoppingoplevelse, uanset hvilke varer, der er på hylderne.

DE NOMINEREDE ER:  Dahls Vinhandel  –  Meny Sct. Mathias Centret  –  Sportigan  –  Tine Lund  –  Wagner

 

Byens Bedste Kvindelige Ekspedient

Stort vareudvalg, flotte lokaler og gode priser er alt sammen meget godt. Men når alt kommer til alt, så er personalet altafgørende for, om vi forlader stedet med en god eller dårlig oplevelse i bagagen. I denne kategori skal vi kåre og hylde den bedste kvindelige ekspedient, tjener eller lignende i Viborg.

DE NOMINEREDE ER:  Bine Gomaa, Pieces  –  Brankica Pavlovoc, Café Baghuset  –  Jeanet Rasmussen, Femilet  –  Lone Straten, Matas Sct Mathias Centret  –  Tine Jespersen, Profil Optik

 

Byens Bedste Mandlige Ekspedient

Hvorfor overhovedet dele ekspedient-kategorien op i mænd og kvinder? Det gør vi af flere grunde – blandt andet fordi der er så mange gode folk bag diskene, at vi har brug for at kunne fremhæve i hvert fald to af dem. Og i denne kategori drejer det sig altså om den mandlige medarbejder, der gør det allerbedst.

DE NOMINEREDE ER:  Arnaud Trichery, Brygger Bauers Grotter  –  Lars Røgild, Alliance Vin  –  Mads Lynge Jensen, Wagner  –  Peter Christensen, Imerco  –  Tom Baars, Restaurant Rod

 


 

Efter de tre kategorier, der går på tværs af alle brancher, tager vi resten af kategorierne i alfabetisk rækkefølge:

 

 

Byens Bedste Bilforhandler

Bilkøb er bl.a. et spørgsmål om hestekræfter, ekstraudstyr og brændstoføkonomi. Men det er i høj grad også et spørgsmål om tillid. Og i en branche, der sommetider kan have udfordringer med at score højt på tillids-barometeret, er der heldigvis også mange, der fortjener vores tillid. Men hvem er den bedste i Viborg?

DE NOMINEREDE ER:  Carconcept  –  Dahl Pedersen  –  Jørgen Olsen Auto  –  Lindholm Biler  –  Sølvsten Biler

 

Byens Bedste Café

En god kop mokka, måske et stykke kage eller en lille ret. Og nok vigtigst; en stille stund til at få ro, få snakket eller få ladet op. Det helt rigtige cafébesøg kan redde en træls dag eller tanke dig mentalt op. Men hvilke af Viborgs muligheder er din favorit – hvilken mener du, skal kåres som Byens Bedste Café?

DE NOMINEREDE ER:  Café Baghuset  –  Espresso House  –  For Enden Af Gaden  –  Nytorv 11  –  Søster Lagkage

 

Byens Bedste Dagligvarebutik

Det er måske nok mere praktisk, end “sexet”. Men faktum er, at en gennemsnitlig dansk familie bruger over 50.000 kroner om året på at købe dagligvarer som mælk, kød, frugt og grønt. Du foretager garanteret de fleste af dine indkøb det samme sted. Men hvilken dagligvarebutik er det, du er mest tilfreds med?

DE NOMINEREDE ER:  Bilka Viborg  –  Løvbjerg Koldingvej  –  Meny Fabrikvej  –  Meny Sct. Mathias Centret  –  Rema 1000 Overlund

 

Byens Bedste Frisørsalon

Du kan tage til frisør af nød, fordi du efterhånden trænger til meget mere, end at få “taget spidserne”. Men der kan jo også være tale om en form for selvforkælelse i en travl hverdag. Uanset hvad, så ligger du ansvaret for din frisure i hænderne på dem, du mener er Byens Bedste – men hvem er det?
BEMÆRK; vi kårer den bedste salon, ikke den enkelte frisør (medmindre der selvfølgelig kun er én i salonen).

DE NOMINEREDE ER:  Cut’n Care  –  FreeStyle  –  Gadens Salon  –  Klippestudiet  –  Obitsø Frisørsalon

 

Byens Bedste Gå-i-byen-sted

Uanset om du siger ok til “lige en enkelt” eller det er den store bytur, så er der en stribe forskellige muligheder i Viborg. Alt fra bodega, over bar, til natklub. Fælles for dem alle de potentielle kandidater i denne kategori er, at deres speciale er den gode stemning og de våde varer. Men hvem gør det bedst?

DE NOMINEREDE ER:  Bodega Sankt Hans  –  Latinerly  –  Rabalder Bar  –  TemaBar  –  Zwei Grosse Bier bar

 

Byens Bedste Kulturoplevelse

Hvad er kultur – og hvornår har man haft en kulturoplevelse? Det kan diskuteres længe, men vi definerer i denne sammenhæng kultur meget bredt. Stort som småt. Folkeligt eller mere finkulturelt.
Så uanset om du indenfor det sidste år har fået din/dine største og bedste kulturoplevelser med en fadøl i hånden eller popcorn i bægeret, om du foretrækker at musikken spiller eller bolden ruller, om der var 15 eller 15.000 deltagere… så nominer stedet, arrangøren eller arrangementet.

DE NOMINEREDE ER:  Jul i Viborg  –  Paletten  –  Saunagus i Vestbadet  –  Tinghallen  –  Viborg Animation Festival

 

Byens Bedste Pengeinstitut

Så bliver det næppe mere voksent og seriøst. Men det bliver heller ikke ret meget vigtigere, når vi snakker om de penge, de fleste nok gerne ville have lidt flere af mellem hænderne. Så er spørgsmålet jo bare, hvem der gør det bedst, når det kommer til at være vores økonomiske sparringspartner… eller med andre ord; hvilket pengeinstitut er egentlig Byens Bedste?

DE NOMINEREDE ER:  Jyske Bank  –  Nykredit Bank  –  Ringkjøbing Landbobank  –  Spar Nord  –  Vestjysk Bank

 

Byens Bedste Restaurant

At tage på restaurant kan ofte være den perfekte kombination af at forkæle sig selv og imødekomme det basale behov for mad. For hvorfor så ikke gå efter rigtig god og lækker mad. Den rigtige vinder i denne kategori, er den restaurant, som bedømt på råvarer, tilberedning, servering, service og omgivelser, leverer Byens Bedste oplevelse.

DE NOMINEREDE ER:  Brygger Bauers Grotter  –  Den Gyldne Okse  –  For Enden Af Gaden  –  OX-M  –  Restaurant Rod

 

Byens Bedste Specialbutik

Hvad mener vi så med “specialbutik”. Jo, vi mener butikker med varer indenfor et mere afgrænset område eller til en smallere målgruppe. Mulige kandidater til Byens Bedste Specialbutik er eksempelvis grønthandlere, slagtere, vin- og bagerforretninger. Men også andre butikker med et mere specialiseret udvalg af varer indenfor eksempelvis smykker, blomster, hobbygrej, vvs- eller el-artikler.

DE NOMINEREDE ER:  Dahls Vinhandel  –  PH Outdoor  –  Søhøjlandets Begravelser og Blomstergalleri  –  Visual By Nørgaard  –  Vores Bager

 

Byens Bedste Takeaway

Nogle gange skal det bare være nemt. Eller gå stærkt. Og uanset om du er i humør til pizza, burger, pasta, salat, kylling, sandwich eller noget helt andet, er det kun et par klip eller et opkald væk. De er hverdagens helte, når tidspres, tømmermænd eller tomme køleskabe melder sig. Men hvem laver Byens Bedste Take-Away?
BEMÆRK: Her kan nomineres spisesteder, hvor man kan bestille take-away – uanset om det kan leveres eller skal afhentes.

DE NOMINEREDE ER:  Café Baghuset  –  Gastro Catering  –  Guldkalven  –  Sunset Boulevard Sct. Mathias Centret  –  What The Fish

 

Byens Bedste til Boligen

Her er tale om én af de bredeste kategorier til Byens Bedste. Den dækker over alle butikker, som sælger varer til hjemmet, ude som inde. Det kan være brugskunst, møbler, køkken, bad, skabe, gulve, haveplanter og meget andet. Stort, som småt – hvem er så Byens Bedste til Boligen?

DE NOMINEREDE ER:  Imerco  –  Miomio  –  Sinnerup  –  Visual By Nørgaard  –  XL Byg Tømmergaarden

 

Byens Bedste til Børn

Titlen på denne kategori leder nok hurtigt tankerne i retning af butikker, der handler med børnetøj, legetøj, babyudstyr og lignende. Kategorien dækker over disse butikker, men også butikker og andet med aktiviteter for børn og lignende kan være med i kampen om at blive Byens Bedste til Børn.

DE NOMINEREDE ER:  BebéLUX  –  BR  –  Game Street Mekka  –  Name It  –  Teenfashion House of Teens

 

Byens Bedste til Ham

Meget forsimplet og lidt fordomsfuld kan man måske mene, at de fleste mænd shopper lidt mindre, end mange kvinder gør. Men når manden så shopper – hvad end det er tøj, sko, værktøj, grej, hobbyartikel eller noget andet – så har han nok sine favoritsteder. Det er dem, vi gerne vil høre om i denne kategori.

DE NOMINEREDE ER:  Jack & Jones  –  Mind  –  Schumann  –  Viborg Havemaskiner  –  Wagner

 

Byens Bedste til Hende

Selvom man kan kigge i flere butikker, så ved mange kvinder nok allerede på forhånd, hvilken butik, der ender med at have lige præcis dét, hun var på jagt efter. Afhængig af, om der selvfølgelig er tale om tøj, sko, en creme, et smykke eller noget mere lavpraktisk. Men hvem er det, der ganske enkelt bare er Byens Bedste til Hende?

DE NOMINEREDE ER:  Femilet  –  Neye  –  Tine Lund  –  Vanilia  –  Zizzi

 

 

 BYENS BEDSTE 2023 – I SAMARBEJDE MED: