Kategorier til Byens Bedste 2024 i Viborg

 

Når Byens Bedste 2024 i Viborg skal kåres ved det store awardshow lørdag den 9. marts, skal kåres en vinder i 16 forskellige kategorier.

Herunder kan du læse mere om alle kategorierne.

LINK: Klik her for at komme tilbage til nominerings-formularen

 


 

BYENS BEDSTE 2024 – I SAMARBEJDE MED:

 

 

 

 


 

Byens Bedste Butik

Her er tale om den absolutte hovedpris, som alle butikker – uanset branche – kan kæmpe med om. Det er ganske enkelt awardshowets svar på “bedste film” ved Oscar-uddelingen.

Du skal med andre ord indstille den butik, som du mener leverer byens bedste shoppingoplevelse, uanset hvilke varer, der er på hylderne.

 

Byens Bedste Kvindelige Ekspedient

Stort vareudvalg, flotte lokaler og gode priser er alt sammen meget godt. Men når alt kommer til alt, så er personalet altafgørende for, om vi forlader stedet med en god eller dårlig oplevelse i bagagen.

I denne kategori skal vi kåre og hylde den bedste kvindelige ekspedient, tjener eller lignende i Viborg.

 

Byens Bedste Mandlige Ekspedient

Hvorfor overhovedet dele ekspedient-kategorien op i mænd og kvinder? Det gør vi af flere grunde – blandt andet fordi der er så mange gode folk bag diskene, at vi har brug for at kunne fremhæve i hvert fald to af dem.

Og i denne kategori drejer det sig altså om den mandlige medarbejder, der gør det allerbedst.

 

NYHED: Byens Bedste Tilgængelighed – i samarbejde med Viborg Handicapråd

Tilgængelighed er mange ting, men her er vi på jagt efter en butik, café, en service, oplevelse eller lignende, hvor der både er tænkt på
– den fysiske tilgængelighed (niveaufri adgang, ledelinjer, punktskrift, teleslyngeanlæg) på stedet
– den psykiske tilgængelighed (oplysning om tidspunkter med lav lyd-, lys- og duftniveau samt få mennesker) på stedet
– den digitale/kommunikative tilgængelighed på hjemmesiden eller ved bestilling og booking
– samt personalets oplevede serviceniveau under besøget eller oplevelsen.

Alle fire kriterier behøver ikke være opfyldt, men vægtes lige højt, når Byens Bedste til Tilgængelighed skal kåres.

 


 

Efter de tre kategorier, der går på tværs af alle brancher, tager vi resten af kategorierne i alfabetisk rækkefølge:

 

 

Byens Bedste Bilforhandler

Bilkøb er bl.a. et spørgsmål om hestekræfter, ekstraudstyr og brændstoføkonomi. Men det er i høj grad også et spørgsmål om tillid.

Og i en branche, der sommetider kan have udfordringer med at score højt på tillids-barometeret, er der heldigvis også mange, der fortjener vores tillid. Men hvem er den bedste i Viborg?

 

Byens Bedste Café

En god kop mokka, måske et stykke kage eller en lille ret. Og nok vigtigst; en stille stund til at få ro, få snakket eller få ladet op. Det helt rigtige cafébesøg kan redde en træls dag eller tanke dig mentalt op.

Men hvilke af Viborgs muligheder er din favorit – hvilken mener du, skal kåres som Byens Bedste Café?

 

Byens Bedste Dagligvarebutik

Det er måske nok mere praktisk, end “sexet”. Men faktum er, at en gennemsnitlig dansk familie bruger over 50.000 kroner om året på at købe dagligvarer som mælk, kød, frugt og grønt.

Du foretager garanteret de fleste af dine indkøb det samme sted. Men hvilken dagligvarebutik er det, du er mest tilfreds med?

 

Byens Bedste Frisørsalon

Du kan tage til frisør af nød, fordi du efterhånden trænger til meget mere, end at få “taget spidserne”. Men der kan jo også være tale om en form for selvforkælelse i en travl hverdag. Uanset hvad, så ligger du ansvaret for din frisure i hænderne på dem, du mener er Byens Bedste – men hvem er det?

BEMÆRK; vi kårer den bedste salon, ikke den enkelte frisør (medmindre der selvfølgelig kun er én i salonen).

 

Byens Bedste Gå-i-byen-sted

Uanset om du siger ok til “lige en enkelt” eller det er den store bytur, så er der en stribe forskellige muligheder i Viborg. Alt fra bodega, over bar, til natklub.

Fælles for dem alle de potentielle kandidater i denne kategori er, at deres speciale er den gode stemning og de våde varer. Men hvem gør det bedst?

 

Byens Bedste Kulturoplevelse

Hvad er kultur – og hvornår har man haft en kulturoplevelse? Det kan diskuteres længe, men vi definerer i denne sammenhæng kultur meget bredt. Stort som småt. Folkeligt eller mere finkulturelt.

Så uanset om du indenfor det sidste år har fået din/dine største og bedste kulturoplevelser med en fadøl i hånden eller popcorn i bægeret, om du foretrækker at musikken spiller eller bolden ruller, om der var 15 eller 15.000 deltagere… så nominer stedet, arrangøren eller arrangementet.

 

Byens Bedste Pengeinstitut

Så bliver det næppe mere voksent og seriøst. Men det bliver heller ikke ret meget vigtigere, når vi snakker om de penge, de fleste nok gerne ville have lidt flere af mellem hænderne.

Så er spørgsmålet jo bare, hvem der gør det bedst, når det kommer til at være vores økonomiske sparringspartner… eller med andre ord; hvilket pengeinstitut er egentlig Byens Bedste?

 

Byens Bedste Restaurant

At tage på restaurant kan ofte være den perfekte kombination af at forkæle sig selv og imødekomme det basale behov for mad. Og hvorfor så ikke gå efter rigtig god og lækker mad?

Den rigtige vinder i denne kategori, er den restaurant, som bedømt på råvarer, tilberedning, servering, service og omgivelser, leverer Byens Bedste spiseoplevelse.

 

Byens Bedste Specialbutik

Hvad mener vi så med “specialbutik”. Jo, vi mener butikker med varer indenfor et mere afgrænset område eller til en smallere målgruppe.

Mulige kandidater til Byens Bedste Specialbutik er eksempelvis grønthandlere, slagtere, vin- og bagerforretninger. Men også andre butikker med et mere specialiseret udvalg af varer indenfor eksempelvis smykker, blomster, hobbygrej, vvs- eller el-artikler.

Brancher som isenkrammere, byggemarkeder og havecentret er også omfattet af denne kategori.

 

Byens Bedste Takeaway

Nogle gange skal det bare være nemt. Eller gå stærkt. Og uanset om du er i humør til pizza, burger, pasta, salat, kylling, sandwich eller noget helt andet, er det kun et par klip eller et opkald væk.

De er hverdagens helte, når tidspres, tømmermænd eller tomme køleskabe melder sig. Men hvem laver Byens Bedste Take-Away?

BEMÆRK: Her kan nomineres spisesteder, hvor man kan bestille take-away – uanset om det kan leveres eller skal afhentes.

 

Byens Bedste til Ham

Meget forsimplet og lidt fordomsfuld kan man måske mene, at de fleste mænd shopper lidt mindre, end mange kvinder gør.

Men når manden så shopper – hvad end det er tøj, sko, værktøj, grej, hobbyartikel eller noget andet – så har han nok sine favoritsteder. Det er dem, vi gerne vil høre om i denne kategori.

 

Byens Bedste til Hende

Selvom man kan kigge i flere butikker, så ved mange kvinder nok allerede på forhånd, hvilken butik, der ender med at have lige præcis dét, hun var på jagt efter. Afhængig af, om der selvfølgelig er tale om tøj, sko, en creme, et smykke eller noget mere lavpraktisk.

Men hvem er det, der ganske enkelt bare er Byens Bedste til Hende?

 

LINK: Klik her for at komme tilbage til nominerings-formularen

 


 

BYENS BEDSTE 2024 – I SAMARBEJDE MED: