Vild Black Friday i vente…

BF HomeShop web bred 16-9

Fredag den 24. november er det “Black Friday” – og det går ikke stille af på Radio Viborg.

Sammen med Homeshop.dk udlodder vi nemlig forskellige præmier til tusindvis af kroner! Stort set alle tingene er allerede – eller kommer i løbet af ugen – på gevaldigt Black Friday-tilbud på hjemmesiden!

Der udloddes i alt otte store præmier i løbet af dagen – fire i morgenprogrammet “Go’morgen Midtjylland” og fire om eftermiddagen i “Færdig’ Arbejde”. Lyt med – og følg desuden med på Radio Viborgs Facebookside, hvor to af konkurrencerne afvikles.

 

 

Præsenteret i samarbejde med:

 

 

KONKURRENCEREGLER:

Der afholdes i alt otte konkurrencer fredag den 24. november. Seks af dem finder sted i programmer på Radio Viborg – de sidste to deltager man i på Radio Viborgs Facebookside. Det er tilladt at deltage i en, flere eller alle otte konkurrencer. Man må dog kun vinde én gang i løbet af dagen.

De seks konkurrencer i radioen foregår ved, at man tilmelder sig på sms, når værter fortæller at tilmeldingen er åben. Herefter trækkes en deltager, som ringes op. Bliver opkaldet ikke besvaret, trækkes en ny. Deltageren skal herefter svare rigtigt på et enkelt spørgsmål for at vinde. Svares der forkert, trækkes i stedet en ny deltager, som får chancen.

Tilmeldingen til den første konkurrence åbnes klokken ca. 6.20. Deltageren er med i radioen for at svare på et spørgsmål omkring kl 6.40. De efterfølgende konkurrencer afvikles på nogenlunde samme måde i timerne kl. 7-8 og 8-9, samt igen i timerne kl. 14-15, 15-16 og 16-17.

Sideløbende afvikles der to konkurrencer på Radio Viborgs Facebookside. Den ene starter kl. 06.00 og tilmelding er mulig frem til klokken 08.50. Den anden starter klokken 10.00 og tilmelding er mulig frem til klokken 16.50. Se mere info på de respektive Facebook-opslag.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg / JFM og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte i Homeshop, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organisationen.

I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil vedkommende automatisk miste retten til sin præmie.

 

 

Præsenteret i samarbejde med: