Vind eksklusiv online-intimkoncert med Christopher!

Christopher_2020_27 liggende med hvid

KONKURRENCEN ER SLUT.

 

Radio Viborg præsenterer INTIMKONCERT med selveste CHRISTOPHER! Men… da det jo desværre ikke er muligt at samles til fysisk koncert lige nu, er der tale om en online-intimkoncert. Den er dog stadig MEGET eksklusiv – for KUN 5 heldige Radio Viborg-lyttere.

Christopher sidder hjemme i sin egen stue og spiller via en privat Zoom-forbindelse, som kun vores heldige lyttere har adgang til. Du kan se ham og høre ham spille… han kan se dig og høre din reaktion. Der er også mulighed for at snakke lidt sammen og stille ham spørgsmål.

Online-intimkoncerten finder sted onsdag den 3. februar klokken 15.30.

 

SÅDAN KOMMER DU MED:

For at få en af de 5 eksklusive invitationer, skal du lytte med på Radio Viborg og sende os en sms, når vi spiller en sang med Christopher. Vi spiller både hans nye single “Good To Goodbye” – og de tidligere hits, som “Ghost”, “Irony”, “Tulips” og så videre. I alle programmer, på alle tider af døgnet, alle ugens dage.

Skriv “CHRISTOPHER” og send til nummer 1266 – det koster kun alm. sms-takst. Du må sende én sms hver gang.

KONKURRENCEN ER SLUT, og det er derfor ikke muligt at deltage.

Så jo flere gange, du hører os spille en Christopher-sang, jo flere sms’er kan du sende – og jo flere lodder har du dermed i konkurrencen.

Mandag til fredag i uge 4 (25.-29. januar) finder vi hver morgen en vinder i “Go’morgen Midtjylland” med Peder og Malene. Det sker ved at vi trækker to deltagere blandt alle, der har sendt sms’er – som så skal dyste mod hinanden i radioen.

Vinderen kan se frem til en unik oplevelse sammen med Christopher og de 4 andre, heldige lyttere.

 

KONKURRENCEREGLER:

Du må kun sende én sms hver gang, vi spiller en sang med Christopher på Radio Viborg. Sender du flere afsted – eller skriver du på tidspunkter, hvor vi ikke spiller Christopher – bliver disse sms’er annulleret.

Sms’en skal modtages i vores system mens sangen stadig spiller, eller indenfor de næste to minutter efter, at den er slut. Ellers tæller den ikke med i konkurrencen.

Mandag til fredag i uge 4 (25.-29. januar) mellem klokken 08 og 10 findes der hver morgen en vinder af en invitation til online-intimkoncerten. Det sker ved at Radio Viborg trækker en deltager blandt de modtagne sms’er og ringer vedkommende op. Man skal tage sin telefon, hvis vi ringer i det pågældende tidspunkt. Ellers ryger ens deltagelse tilbage i puljen og en anden deltager ringes op i stedet.

Deltageren skal med i radioen og svare på tre spørgsmål. Svares der rigtigt på alle tre spørgsmål, har man vundet. Svares der ikke rigtigt på alle tre spørgsmål, ryger man tilbage i puljen af deltagere og en ny ringes op. Sådan fortsættes, indtil en vinder er fundet.

Vinderne skal have adgang til programmet Zoom, eller sørge for at få det før koncerten. Det er vindernes eget ansvar, at de har programmet installeret og at det fungerer som det skal. De modtager herefter en invitation til et lukket Zoom-møde forud for online-intimkoncerten.

De fem vindere må gerne have deres familie og lignende siddende sammen med sig foran skærmen til koncerten. Vi opfordrer dog KRAFTIGT til, at man er opmærksom på de aktuelle Corona-restriktioner og følger disse.

Ved tvivlstilfælde eller uenigheder i spørgsmåls-quizzen eller i forbindelse med konkurrencen generelt, er det Radio Viborgs programchef, der træffer en afgørelse. Denne afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet i, at deltagelse er stort set eller helt gratis.

Medarbejdere hos Radio Viborg / Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrenceregler undervejs, hvis det – af hensyn til eksempelvis radioproduktion – vurderes nødvendigt.