Vind lækker dobbeltseng til en værdi af ca. 19.000,-

DinSeng-konkurrence-FB

Er din seng ved at trænge til en udskiftning? Så er hjælpen nær, for sammen med DinSeng.dk udlodder vi nu en lækker, danskproduceret kvalitetseng med to boxmadrasser, god topmadras og alu-ben til en værdi af 18.998 kroner.

For at deltage, skal du fortælle os om, hvorfor det er dig/jer, der virkelig trænger til at få en ny seng. Eller endnu bedre; VIS DET.
Vi vil nemlig meget gerne, at du sender et billede eller video af sengen med, når du deltager.

Det foregår på Radio Viborgs Facebookside – KLIK HER for at komme til konkurrencen…

Vinderen vindes fredag den 21. september i Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg

 

Præmien består af:

En danskproduceret kvalitetsseng med:
– 2 stk. 90x200cm boxmadrasser inkl. 2 enkle topmadrasser
– Cooltex polstring
– 25 års garanti på fjedre og rammebrud
– 5 zonet pocket dobbelfjedret m/ 252 fjedre/165 pr. m2, FAST
– inkl. lækker 9 cm trenset topmadras med 6 cm latex kerne
– inkl. 19 cm alu-ben

(Værdi 18.998 kr. – men i øvrigt på tilbud lige nu til 7.800 kr.)

 

Konkurrenceregler:

  • Deltagelse i konkurrencen er gratis og kan udelukkende foregår på Radio Viborgs Facebookside. Forsøg på at deltage på andre måder, vil ikke være gyldig i konkurrencen.
  • Det er kun tilladt at deltage én gang pr. person.
  • Fredag den 21. september kontakter Radio Viborg en gruppe udvalgte finalister via deres Facebookprofiler, for at få yderligere kontaktinformation. Hvis man ikke ser denne besked, eller ser den for sent, giver det ikke ret til anden kompensation.
  • Præmien er den seng, der er vist på billedet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller en anden præmie.
  • Ansatte hos Radio Viborg/JFMedier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencer. Ligeledes må ansatte ved DinSeng.dk og deres nærmeste familier ikke deltage i konkurrencen.

Derudover henvises til disse generelle konkurrenceregler:

  • Alle konkurrencer på Radio Viborg har til formål at være underholdende og god radio. Man kan derfor ikke efterfølgende føre krav mod Radio Viborg eller anke afgørelser. Radio Viborgs afgørelser i forbindelse med konkurrencer er endelige.
  • Radio Viborg forbeholder sig retten til, uden forudgående varsel, at ændre i konkurrenceregler, også mens konkurrencen finder sted. Dette kan eksempelvis skyldes hensyn til radioproduktionen.
  • Radio Viborg forbeholder sig retten til at bruge lyd, video og billeder fra konkurrencer i alle tænkelige medier, både under konkurrencen og efterfølgende. Dette accepterer man automatisk, når man deltager i konkurrencen. Der udbetales ikke vederlag for dette.
  • Efter at have vundet en konkurrence – uanset om den var i radioen, på nettet eller andre steder – er man i de næste 14 dage udelukket fra at deltage i alle konkurrencer, som Radio Viborg helt eller delvist står for.
  • Ved deltagelse i konkurrencer arrangeret af Radio Viborg, accepterer man disse konkurrenceregler.