“Fredagsbar” og intimkoncert med Drew Sycamore

Drew_@Nikolaj Osorio_Final_WM22493 - red bred web

 

BEMÆRK: Konkurrencen er slut og alle vindere fundet.

 

Radio Viborg præsenterer INTIMKONCERT med den talentfulde sangerinde DREW SYCAMORE – kendt for hits som “Perfect Disaster“, “Take It Back” og “I Wanna Be Dancing

Det er jo desværre ikke muligt at samles til fysisk koncert lige nu. Så der er i stedet tale om en online-intimkoncert. Den er dog stadig MEGET eksklusiv – for KUN 5 heldige Radio Viborg-lyttere.

Drew Sycamore spiller nemlig via en privat Zoom-forbindelse, som kun vores heldige lyttere har adgang til. Du kan se ham og høre hende spille… hun kan se dig og høre din reaktion. Der er også mulighed for at snakke lidt sammen og stille hende spørgsmål.

Radio Viborg sørger for, at I rigtig kan hygge, mens I nyder musikken. Sammen med din eksklusive invitation til koncerten, får du nemlig også snacks og drikkevarer til to personer leveret til din adresse, så I kan holde “fredagsbar” – med livekoncert.

Online-intimkoncerten finder sted fredag den 5. marts klokken 16.00.

 

SÅDAN KOMMER DU MED:

Det er super-simpelt; Du skal bare sende en sms, så er du med i lodtrækningen.

Skriv “KONCERT” og send til nummer 1266 – det koster kun alm. sms-takst. Du må sende én sms pr. dag i perioden 15.-26. februar.

Vi finder en vinder alle hverdagsmorgener i uge 8 (22.-26. februar) i Go’morgen Midtjylland. Vinderen bliver ringet op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og 9.30. Hvis vi ringer til dig, skal du tage telefonen. Ellers ryger din deltagelse tilbage i puljen og vi trækker en ny vinder.

Men tager du telefonen… kan du se frem til en unik oplevelse sammen med Drew Sycamore og de 4 andre, heldige lyttere.

 

 

BEMÆRK: Konkurrencen er slut og alle vindere fundet.

 

KONKURRENCEREGLER:

Du må sende én sms pr. dag i konkurrenceperioden fra mandag den 15. februar 2021 klokken 10 til fredag den 26. februar 2021 klokken 07.30. Registrerer vi flere sms’er fra samme nummer i løbet af den samme dag, forbeholder vi os retten til at diskvalificere alle disse fra konkurrencen.

Mandag til fredag i uge 8 (22.-26. februar 2021) mellem klokken 07.30 og 09.30 findes der hver morgen en vinder af en invitation til online-intimkoncerten. Det sker ved at Radio Viborg trækker en deltager blandt de modtagne sms’er og ringer vedkommende op. Man skal tage sin telefon, hvis vi ringer i det pågældende tidspunkt. Ellers ryger ens deltagelse tilbage i puljen og en anden deltager ringes op i stedet.

Vinderne skal helst have adgang til programmet Zoom, eller sørge for at få det før koncerten. Alternativt kan man deltage via en browser. Det er vindernes eget ansvar, at de har enten har programmet installeret og at det fungerer som det skal – eller kan få adgang via browser.

Vinderne modtager en invitation til et lukket Zoom-møde forud for online-intimkoncerten.

Vinderne får også hver en goodiebag bestående af lidt snacks og drikkevarer til to personer. Denne leveres til vindernes adresser.

De fem vindere må gerne have deres familie og lignende siddende sammen med sig foran skærmen til koncerten. Man må også gerne være mere end to personer, selvom det er dette antal, der leveres goodiebag til. Vi opfordrer dog KRAFTIGT til, at man er opmærksom på de aktuelle Corona-restriktioner og følger disse, eksempelvis ved kun at sidde sammen med personer fra egen husstand.

Ved tvivlstilfælde eller uenigheder i spørgsmåls-quizzen eller i forbindelse med konkurrencen generelt, er det Radio Viborgs programchef, der træffer en afgørelse. Denne afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet i, at deltagelse er stort set eller helt gratis.

Medarbejdere hos Radio Viborg / Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrenceregler undervejs, hvis det – af hensyn til eksempelvis radioproduktion – vurderes nødvendigt.