Rene vandt Far’s dag-præmier for ca. 12.000 kr

Far-datter

Radio Viborg varmede igen i år op til Far’s Dag, lørdag den 5. juni, ved at kåre og forkæle “Verdens Bedste Far”.

Man kunne nominere sin egen far – eller sine børns mand, sin svigerfar, kammerat eller en anden, man syntes er en helt fantastisk far! Og det væltede ind med fantastiske fortællinger.

Vinderen blev i sidste ende René Andersen fra Kjellerup, som var blevet indstillet af sin kæreste Heidi.
Parret fik en ret hård start på livet som forælder, da Heidi under graviditeten fik konstateret brystkræft. René tog teten, støttede op om Heidi og var 100% far, da lille Valdemar blev født.
Heidi blev opereret kort efter fødslen og i tre måneder måtte hun ikke løfte Valdemar eller hjælpe med ting som at skifte, bade og så videre. Så René stod for alt og klarede det med bravour. Det har betydet, at far og søn har et unikt forhold i dag, hvor Valdemar er 3 år gammel.

STORT TILLYKKE til René! Du kan herunder læse om alle de lækre præmier, han vandt i konkurrencen.

 

 

 


Verdens bedste far forkæles med:

  • Valgfri vin-, gin-, whisky- eller romsmagning for 10 personer hos Vinoble Viborg, værdi 5.000,-
  • Fuld gas for Far + 5 ekstra til udendørs gocart-ræs hos Viborg Kart Park på Løvelbanen, værdi 2.100,-
  • Far + 3 ekstra personer kan nyde MAN-steak på Restaurant Latinerly: 500 gram oksefilet med råstegte kartofler og pebersauce. Desuden en øl/vand/glas vin til hver, værdi ca. 1.600,-
  • Far + 7 venner kan give den fuld gas i to timer hos Paintball Midtjylland ved Rødkærsbro inkl. 200 skud pr. person, værdi 1.600,-
  • Far + 3 andre personer kan prøve at få noget på krogen med fire-timers fiskekort til alle søer hos Tusaagaard Put and Take, værdi ca. 700,-
  • Far får set Midtjylland fra oven, når Viborg Svæveflyveklub tager ham med på en flyvetur i ca. 500 meters højde (er vejret til det, går vi måske endda op i dobbelt højde), værdi mindst 695,-

Samlet værdi er hele 11.695 kroner (12.095 kroner hvis vejret tillader at svæveflyveturen opgraderes) 

 


 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en mand for sin fantastiske måde at være eller agere far på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være far eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden faderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen far, men også en anden far. Det kan eksempelvis være en morfar, farfar, svigerfar, bror, kammerat, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk far og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra mandag den 24. maj 2021 til fredag den 4. juni 2021. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 24. maj kl. 15.00 til 30. maj kl. 22.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske fædre. Herefter udvælger et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere tre finalister.
– 31. maj – 2. juni: De tre finalister afsløres mandag, tirsdag og onsdag i “Go’morgen Midtjylland”.
– 2. juni kl. 09.00 til 3. juni kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 4. juni: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.
– 5. juni: FAR’S DAG…

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Det er kun tilladt at stemme én gang. Radio Viborg forbeholder sig retten til at fraregne alle stemmer, der mistænkes for bryde denne regel.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Alle præmiers værdi er baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk far, accepterer at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte fædre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.