Torben fra Løvel vandt Far’s Dag-konkurrencen

Vinder og finalister klip
Vinderen blev Torben fra Løvel (i midten), men de to andre finalister – Rene fra Viborg (til venstre) og Morten fra Ans (til højre) fik selvfølgelig lidt trøstepræmier med derfra.

 

 

Mandag den 5. juni er det Grundlovsdag… og så er det ikke mindst FAR’S DAG!

Radio Viborg – og Late Night i Viborg 2. juni – varmede op til Far’s Dag med den vildeste konkurrence!

Vi kårede nemlig en fantastisk far som intet mindre end VERDENS BEDSTE FAR – og forkælede ham med en gaveregn til en samlet værdi på over 12.000 kroner:

Gavekort på 5.000,- til køb af Lindbergh-tøj i
WAGNER

Spiritus-gavekurv med til en værdi af 2.500,- fra
LAHVINO

Makita akku boreskruemaskine-sæt fra
10-4 BYGGECENTER

Pebersteak og valgfri drikkevare for 4 personer på
RESTAURANT LATINERLY

Arild Links armbånd, lavet af konfiskerede våben, fra
SCT. MATHIAS URE & GULD

½ times Paintball + ½ times ATV-kørsel for 4 personer hos
PAINTBALL MIDTJYLLAND

4 timers mande-meditation for 4 personer hos
TUSAAGAARD PUT AND TAKE

 

LÆS DETALJER om alle de vilde præmier lidt længere nede!

Vinderen blev fundet, da vi sendte live fra LATE NIGHT i Viborgs butikker fredag den 2. juni.

 

Præsenteret i samarbejde med:

       

   

   

Og ikke mindst:

LATE NIGHT fredag den 2. juni i Sct. Mathias Centret og gågadernes butikker

 

 


 

Verdens BEDSTE far vandt:

 

Gavekort til WAGNER

Den store Wagner-butik i Sct. Mathias Centret fører blandt andet et stort udvalg af tøj fra mærket Lindbergh.
Vinderen kan få fyldt godt op af alt fra bukser og skjorter til strømper, med dette gavekort på hele 5.000 kroner til at købe Lindbergh-tøj for.

 

Gavekurv fra LAHVINO

Gavekurv til en værdi af 2.500,- med et udvalg af spiritus-produkter, opblanding og tilbehør, nemlig:
1 fl Butterfly Cannon Blue tequila, 4 Butterfly cannon cocktail rørepinde, 1 Butterfly cannon cocktailhæfte og 4 Imperdibile Pink Soda
1 fl. Gladstone Axe Oak blended Malt Scotch, 2 Gladstone Axe whisky glas, 1 Gladstone Axe cocktailhæfte og 1 Gladstone oplukker
1 fl. Spytail Cognac Cask Caribisk Rum og 1 Spytail Cocktailhæfte
1 fl. Starlino Aperitivo Rose, 1 fl. Starlino vermouth Rosso, 1 fl. Starlino Spumante Moscato Rosa, 1 gl. Starlino Marichino Cocktail Kirsebær, 2 Starlino Glas, 1 Starlino forklæde, 1 starlino porcelæns ske og 1 Starlino cocktailhæfte
1 fl. Stambecco Tiramisu likør, 2 Stambecco glas og 1 Stambecco cocktailhæfte
1 fl. Shanky’s Whip black Whiskey likør, 2 Shanky’s Whip krus og1 Shanky’s Whip cocktailhæfte

 

Boreskruemaskine-sæt fra 10-4 BYGGECENTER

Makita akku boreskruemaskine-sæt fra 10-4 i Viborg til en samlet værdi af 1.449,-
Lille og kompakt maskine, inklusiv både batteri, lader og kuffert med stort tilbehørssæt.

 

Bøffer og drikkevarer for fire personer på RESTRAURANT LATINERLY

Vinderen kan invitere familien eller en flok kammerat på Latinerly’s populære peberspeak med kartofler og sovs
Dertil en øl, vand eller et glas vin til hver. Samlet værdi for ca. 1.300,-

 

Armbånd “med mening” fra SCT. MATHIAS URE & GULD

Låsen på armbåndet er lavet af konfiskerede våben, som er knust & smeltet om. Indtil nu har smykkerne været med til at fjerne over 12.000 illegale våben fra gaderne i især USA.
Arild Links-armbåndet er resultatet af et samarbejde med humanitære organisationer som “Non-Violence” & forskellige kendte personer & designers.

 

Paintball og ATV for fire personer hos PAINTBALL MIDTJYLLAND

Vinderen kan invitere f.eks. nogle kammerater med til en omgang action for fire personer.
Præmien består af både en halv times paintball inkl. 200 skud til hver + en halv times ATV-kørsel.

 

Mande-meditation for fire personer hos TUSAAGAARD PUT AND TAKE

Nogle gange skal der være gang i den – og nogle gange skal der være plads til eftertanke, fordybelse, kvalitetstid…
Og forhåbentlig en fangst, man kan blære sig med. Præmien består af fire fire timers put and take-fiskeri for fire personer.

 


Præsenteret i samarbejde med:

       

   

   

Og ikke mindst:

LATE NIGHT fredag den 2. juni i Sct. Mathias Centret og gågadernes butikker

 

 


 

Konkurrenceregler:

For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være far – eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden faderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen far, men også en anden far. Det kan eksempelvis være en morfar, farfar, svigerfar, bror, ven, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk far og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Tilmelding til konkurrencen er åben i perioden fra mandag den 22. april 2023 klokken 15.00 til onsdag den 31. maj 2023 klokken 10.00.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger. Finalisterne udvælger på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Radio Viborg udvælger tre finalister i løbet af konkurrenceperioden. De tre finalister får fredag den 26. maj, tirsdag den 30. maj og onsdag den 31. maj direkte besked om, at de er udvalg som finalister og skal deltage i finalen fredag den 2. juni mellem klokken 15.00 og 17.00. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i finalen fredag den 2. juni, bortfalder retten til fortsat deltagelse i konkurrencen, og en anden finalist findes i stedet. Det er ikke tilladt at sende en anden person i sit sted.

Den person, der indstiller en fantastisk far, accepterer ved deltagelse at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Radio Viborg vil prøve at kontakte personen, der har tilmeldt en fantastisk far. Hvis det efter gentagne forsøg ikke lykkes, forbeholder Radio Viborg sig retten til at vælge en ny daltager i stedet. Det samme gør sig gældende, hvis det trods gentagne forsøg ikke lykkedes at få fat i den far, der er blevet indstillet.

Præmien består af de oplistede gaver fra de syv medvirkende butikker. Beløb på gavekort udbetales ikke i kontanter. Øvrige præmier kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre præmier.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.