Gi’ en sang – i Go’morgen Midtjylland

GMMJ gramse kvadrat

Stå op i rigtig godt selskab på Radio Viborg, hvor Go’morgen Midtjylland med Peder Toft og Malene Rind er klar alle hverdage klokken 05-09.

Som noget nyt kan du “Gi’ en sang” – læs mere herunder… Men hvad byder programmet ellers på?

Tjooo, du kan gætte med i Go’morgen Midtjyllands Giga-Mega-Quiz, hver morgen omkring klokken 07.35. Er det snart DIN tur til at være deltager i “verdens største” radiokonkurrence? 😉

Du får også “Dagens Kom-igang-sang” hver morgen omkring klokken 06.35. Du kan med jævne mellemrum lege med i “Så var der dengang…” eller på andre måder have indflydelse via f.eks. Radio Viborgs Facebookside.
Og ellers er programmet bare proppet med rigtig god stemning, de bedste sange, sjove konkurrencer og de vigtigste opdateringer på både nyheder, sport, vejr og trafik.

HUSK I ØVRIGT, at du lørdag klokken 08-12 har mulighed for at høre nogle af de bedste øjeblikket fra ugens løb i Go’morgen Midtjylland.

 

GI’ EN SANG:

Et af de nye indslag i programmet er muligheden for at Gi’ En Sang… hver torsdag morgen.

Det kan være til en kollega, der er vild med et bestemt nummer eller en kunstner. Eller en “special someone”, der skal have en kærlig hilsen. Eller måske du kender en, der har lavet som sjovt/tosset/genialt, der fortjener en sang?

Udfyld lige hurtigt felterne, så hjælper vi dig måske med at Gi’ En Sang. Det er i første omgang noget, vi gør hver torsdag mellem klokken 08 og 09.

 


 

Gi' En Sang