Ea kåret som “Verdens bedste Mor” og vinder af præmier for 20.000,-

Morsdag-vinder 1

I anledning af Mors dag, som i år er søndag den 13. maj, satte Radio Viborg jagten ind på “Verdens bedste mor” – som vi gerne ville forkæle med lækre præmier til en samlet værdi på ca. 20.000 kroner!

Vi modtog mange hundredevis gode forslag, og det var meget svært at udvælge kun tre finalister – men det lykkedes til sidst, hvorefter den store afstemning gik igang. Omkring 1.000 stemmer senere, kunne vi onsdag den 9. maj kåre “Verdens bedste mor”.

Det blev Ea Vivi Julin fra Sdr. Rind, der var blevet indstillet af sin datter, Lene. Stort tillykke til Ea!

”Verdens bedste mor” forkæles med:

– Gavekort på lækkert ophold på HOTEL VEJLEFJORD (værdi 6.000 kr.)

– Unik Mors dag-ring fra SALMANS GULDSMEDIE i 14 karat hvid- eller rødguld med en 0,05 ct W/st diamant (værdi 3.200 kr.)

– Gavekort til valgfri køb i butikken TINE LUND i Viborg (værdi 2.500 kr.)

– La Prairie-produkter; Contour eye cream (15 ml) og cellular refining lotion (200 ml) fra MATAS-butikkerne i Viborg (værdi 1.850 kr.)

– Valgfri behandling med klip og farvning hos OBITSØ FRISØRSALON, samt tre valgfrie Wella-produkter (værdi 1.650 kr.)

– Tre wellness-behandlinger hos VIBORG HELSEPRAKTIK; Luksus fodbehandling inkl. fodmassage, wellnessmassage inkl. ansigtsmassage og paraffinbehandling af hænder og fødder (værdi 1.300 kr.)

– Tre-retters Mors dag-middag inkl. vin for to personer på Restaurant DEN GYLDNE OKSE (skal bruges på Mors dag. Værdi 1.200 kr.)

– Lyngby porcelænsvase med blomstermotiv fra KOP & KANDE Viborg (værdi 700 kr.)

– To magnumflasker Gerard Bertrand-rosévin i flaske, udformet som en rose, fra DAHLS VINHANDEL (værdi 550 kr.)

– To sæsonkort (husk, at børn desuden kommer gratis ind) og to økologiske burgermenuer på ENERGIMUSEET ved Tange (værdi 518 kr.)

– Kæmpe buket fra BLOMSTER BIXEN (værdi 500 kr.)

 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en kvinde for sin fantastiske måde at være eller agere mor på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra tirsdag den 17. april 2018 til onsdag den 9. maj 2018. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 17. april kl. 12.00 til 29. april kl. 16.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske mødre.
– 30. april: Et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere udvælger tre finalister.
– 1. maj kl. 06.00 til 8. maj kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 9. maj: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen herover. Alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af de butikker og firmaer, der er samarbejdspartnere på konkurrencen, samt medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Præmierne har en samlet værdi på 19.968 kroner. Alle præmiers værdi er baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte mødre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.