Henriette vandt Mors dag-konkurrencen

Vinder Henriette red

Igen i år markerer vi Mors Dag ved at kåre en værdig kandidat til titlen som “verdens bedste mor” – og forkæle hende med lækre præmier til en samlet værdi på over 12.000 kroner – se hele oversigten længere nede på siden.

Tak for de hundredvis af tilmeldinger, vi har modtaget. Og de mange, mange stemmer, der efterfølgende kom på vores tre finalister; Else, Henriette og Jane.

VINDEREN BLEV HENRIETTE FRA VIBORG, som blev rimelig overrasket – og glad – da vi gav hende den gode nyhed torsdag morgen.

Henriette var blevet indstillet af sin bedste veninde gennem snart 20 år, Elise. De to veninder blev begge mødre med få måneder mellemrum for snart fire år siden. I august 2018 fik Henriette så enæggede tvillinger, der blev først ca. to måneder for tidligt. Den ene af tvillingerne er desværre født med en svær grad af cerebral parese – det, man tidligere kaldte spastisk lammelse. Og det har selvfølgelig påvirket hele familien enormt meget, og ikke mindst Henriette.

”Hun har gennem hele processen prioriteret sig selv lavest. På hendes fødselsdag var hendes ønske f.eks. at komme ned og få en is med Sigurd (tvillingernes storebror, red.), fordi hun syntes, at han trængte til lidt tid alene med sine forældre,” skriver Elise blandt andet i sin indstilling af veninden.

STORT TILLYKKE TIL HENRIETTE

 


Verdens bedste mor forkæles med:

  • Luksus Spaophold for to personer på Himmerland Golf og Spa Resort, værdi 3.660 kr.
  • Gavekort til valgfrie, lækre varer i butik Tine Lund i Viborg, værdi 2.500 kr.
  • Forårsvask og polering af mor’s bil hos UJS Biler i Viborg, værdi 2.995 kr.
  • Flot ring i sterling sølv med 0,05 CT diamantsten fra Salmans Guldsmedie, værdi 750 kr.
  • Kæmpe Mor’s dag-buket fra Blomsterbixen i Viborg, værdi 750 kr.
  • Goodiebag med eksklusiv forkælelse til mor fra Matas-butikkerne i Viborg, værdi 750 kr.
  • Kurv med alt til en lækker hyggeaften herhjemme fra Spar Viborg, værdi 750 kr.

 


Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en kvinde for sin fantastiske måde at være eller agere mor på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra onsdag den 29. april 2020 til torsdag den 7. maj 2020. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 29. april kl. 12.00 til 4. maj kl. 15.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske mødre.
– 4. maj: Et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere udvælger tre finalister.
– 5. maj kl. 06.00 til 6. maj kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 7. maj: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Det er kun tilladt at stemme én gang. Radio Viborg forbeholder sig retten til at fraregne alle stemmer, der mistænkes for bryde denne regel.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Præmierne har en samlet værdi på godt 12.000 kroner. Alle præmiers værdi er baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte mødre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.