Malene vandt masser af Mor’s dag-forkælelse

Vinder - Malene 1 bred

Radio Viborg har igen i år markeret Mors Dag (som er søndag den 9. maj) ved at kåre en værdig kandidat til titlen som “Verdens bedste mor” – og forkæle hende med lækre præmier til en samlet værdi på omkring 12.000 kroner – se hele oversigten herunder.

Vi modtog hundredevis af fantastiske fortællinger om skønne mødre. Det endte ud i tre finalister; Malene fra Viborg, Margit fra Viborg og Sanne fra Rødding. Og efter en stor afstemning kunne vi fredag morgen den 7. maj afsløre, at vinderen er Malene Høg Jensen fra Viborg.

Hun var blevet tilmeldt af sin veninde Luise, som i sin indstilling blandt andet fremhævede, hvor fantastisk og nærværende en mor, Malene er. Og det vel og mærke som alenemor til fire piger i alderen 9 til 15 år.
Malene har indrettet sit arbejdsliv, sociale liv og så videre efter, at pigerne er førsteprioritet. Det betyder f.eks., at hun ikke har nogen bil, men i stedet prioriterer trygge rammer og gode oplevelser. Og at hun på et tidspunkt skiftede fra at være intensivsygeplejeske til at være på en anden afdeling, fordi det var bedre for familielivet.

Stort tillykke til Malene med de mange forkælelsespræmier, som du kan se herunder.

 


Verdens bedste mor forkæles med:

  • Romantisk Spaophold for to personer med bobler, 3 retters middag og meget mere på spa-resort Himmerland
  • Gavekort på 2.000 kr. til valgfrie varer blandt det store udvalg i butik Tine Lund i Viborg
  • Den helt store forårsvask og polering af mor’s bil hos UJS Biler i Viborg
  • Gavesæt med Dermalogica-hudplejeprodukter fra Viborg Hudpleje
  • Ring i sterling sølv med 0,05 CT diamantsten fra Salmans Guldsmedie
  • Kæmpestor Mor’s dag-buket fra Blomsterbixen i Viborg
  • Kurv med pink gin, tonic, 4 små flasker drinks med bobler og chokolade fra Spar Viborg
  • Hele 10 bakker af årets allerførste danske jordbær fra Kastaniegaarden ved Romlund
  • Magnumflaske Côte des Roses rosévin fra Dahls Vinhandel i Viborg

 

Præmierne har en samlet værdi på hele 11.865 kroner

 


 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en kvinde for sin fantastiske måde at være eller agere mor på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra mandag den 26. april 2021 til fredag den 7. maj 2021. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 26. april kl. 11.00 til 2. maj kl. 12.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske mødre.
– 2. maj: Et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere udvælger tre finalister.
– 3.-4.-5. maj: De tre finalister afsløres i Go’morgen Midtjylland
– 5. maj kl. 08.00 til 6. maj kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 7. maj: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Præmierne har en samlet værdi på over 12.000 kroner. Præmiernes værdi er som udgangspunkt baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer ved deltagelse at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte mødre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen. Ønsker enten den, der tilmelde – eller den tilmeldte mor – ikke at komme med i radioen, udgår man af konkurrencen og en ny finalist findes.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.