Mor’s dag: Vi forkælede FANTASTISKE mødre med blomster og gavekort

Mor-datter-lightpink

Radio Viborg markerede igen i år Mors Dag (som var søndag den 8. maj) – og det gjorde vi ved at overraske og forkæle hele fem FANTASTISKE mødre!

Mandag til fredag (2.-6. maj) fandt vi hver morgen en vinder af:

Tak for alle de søde historier om fantastiske mødre. Vi kunne have fortsat i uge- eller månedsvis, så mange gode fortællinger vi modtog!

 

 

Præsenteret i samarbejde med:

       

 


 

 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle fem kvinde for deres fantastiske måde at være eller agere mor på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Tilmelding til konkurrencen er åben i perioden fra fredag den 29. april 2022 til torsdag den 5. maj 2022 klokken 10. Der overraskes en vinder pr. dag fra mandag den 2. til og med fredag den 6. maj 2022.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger. Vinderne udvælger på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer ved deltagelse at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Radio Viborg vil prøve at kontakte personen, der har tilmeldt en fantastisk mor. Hvis det efter gentagne forsøg ikke lykkes, forbeholder Radio Viborg sig retten til at vælge en ny vinder i stedet.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.

 

 

 

Præsenteret i samarbejde med: