Vi forkæler mødre, der aldrig prioriterer sig selv

Web top

Der er nu lukket for tilmelding af skønne mødre.

Men husk MOR’S DAG – søndag den 12. maj!

 

Det er inden længe Mors dag – nemlig søndag den 12. maj.

Radio Viborg forkæler i den anledning nogle af de mødre, der altid sætter alle andre (ikke mindst deres børn) før sig selv.

Fortæl os herunder om en fantastisk mor, der fortjente at blive forkælet – fordi hun aldrig selv prioriteter det. Det kan være din egen mor – men det må også gerne være en veninde, søster, kollega, kæreste…

Vi finder en vinder i Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg hver morgen i dagene op til Kristi Himmelfartsdag – nemlig mandag til onsdag den 6.-8. maj.

Hver af de tre fantastiske mødre blev forkælet med:

 

Præsenteret i samarbejde med:

   

 


Fortæl os om en fantastisk mor…

 

Der er nu lukket for tilmelding af skønne mødre.

Men husk MOR’S DAG – søndag den 12. maj!


 

 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle tre kvinder for deres fantastiske måde at være eller agere mor på – og altid prioritere andre før sig selv. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Tilmelding til konkurrencen er åben i perioden fra mandag den 29. april 2024 klokken 16.00 til tirsdag den 7. maj 2024 klokken 10.00. Der overraskes en vinder pr. dag fra mandag den 6. til og med onsdag den 8. maj 2024.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger. Vinderne udvælger på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer ved deltagelse at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Radio Viborg vil prøve at kontakte personen, der har tilmeldt en fantastisk mor. Hvis det efter gentagne forsøg ikke lykkes, forbeholder Radio Viborg sig retten til at vælge en ny vinder i stedet.

Præmien består af de oplistede gaver fra de seks medvirkende butikker. Beløb på gavekort udbetales ikke i kontanter. Øvrige præmier kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre præmier.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.

 

 

Præsenteret i samarbejde med: