Midtjyllands VILDESTE pakkekalender

A lot of Christmas and new year presents with blue balls, fir branch and cones on blue background.

KONKURRENCEN ER SLUT

 


 

Så er Radio Viborg igen klar med dét, der ganske enkelt MÅ være Midtjyllands STØRSTE og VILDESTE pakkekalender – med lækre gaver for tusindvis af kroner fra nogle af landsdelens førende butikker, nemlig:

Metropol Ure & Smykker  //  Dahls Vinhandel  //  Bilkas Viborg
Restaurant Rod  //  Viborg Dyreklinik  //  tineLund

Faktisk har vi så mange store præmier på højkant, at vi er nødt til at tyvstarte en dag tidligere, end man plejer. Så lyt med alle hverdage fra den 30. november til 23. december i Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg, hvor vi omkring klokken 7.20  åbner dagens gave, afslører indholdet og giver DIG mulighed for at vinde den.

For at deltage, skal du sende en sms med teksten “VIBORG PAKKE” efterfulgt af dit navn og din hjemby nummer 1266 – det koster kun alm. sms-takst, hvilket i mange mobilabonnementer er gratis.

Så kan det være dig, der lige efter klokken 7.30 bliver ringet op og skal med i radioen. Vi drejer på lykke(h)julet for at se hvilken kategori, du skal have et spørgsmål i – og svarer du bare rigtigt på det éne spørgsmål, har du vundet dagens pakke.

De fire kategorier på lykke(h)julet er i øvrigt:

Julesangs-duellen
Tossede traditioner
A’ hva’ for en julekalender?
Hår bløv han av, den be’e starut?

( De giver muligvis først mening, når du hører dem i quizzen 😀 )


Radio Viborgs pakkekalender præsenteres i samarbejde med:

              

 


Konkurrenceregler:

Konkurrencen kører på alle hverdage fra den 30. november til den 23. december 2022. Man må gerne deltage flere gange – faktisk op til én gang pr. dag – men det er dog kun tilladt at vinde én gang.

Konkurrencen foregår ved, at dagens præmie først afsløres klokken ca. 7.20, hvorefter det er muligt at tilmelde sig ved at sende en sms med teksten “VIBORG PAKKE” efterfulgt af sit navn og sin hjemby. Der må kun sendes én sms pr. dag fra hvert mobilnummer.

Lige efter klokken 7.30 findes dagens deltager ved lodtrækning og ringes op. Hvis telefonen ikke bliver taget, trækkes en ny deltager.

Når dagens deltager kommer med i radioen, drejes der på “lykke(h)julet” i studiet, som afgør hvilken kategori, der skal stilles et spørgsmål indenfor. Der er altid to svarmuligheder, når spørgsmålet er stillet.

Svares der rigtigt, har deltageren vundet dagens præmie. Svares der forkert, trækkes en ny deltager fra puljen af indkomne sms’er, som får mulighed for at vinde i stedet for.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte i de medvirkende samarbejdspartnere og medlemmer af deres husstand.

I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil vedkommende automatisk miste retten til sin præmie.