Politiet tog sejren og trofæet

RV Cup 23 web billede

Radio Viborg og Viborg Familie- og Firmaidræt inviterede til en sjov aften, hvor der var mulighed for at “give den gas” og hygge med både egne kollegaer og andre firmaer. Vi afholdte nemlig mandag den 9. oktober den første “Radio Viborg Cup” i indendørs firmafodbold!

For at deltage, skulle man kunne stille et hold med 4-6 personer. Der skulle nemlig være 4 spillere på banen ad gangen, og man måtte derudover have op til 2 udskiftere med.

Det var helt gratis at være med! Og der var endda temmelig god forplejning, nemlig både en sandwich, kage, frugt, snacks, vand, sodavand og en øl til “tredje halvleg”. Alt sammen i samarbejde med Rema 1000-butikkerne i Viborg og Vores Bager i Vestergade.

 

Hvad og hvornår…?

Radio Viborg Cup ’23 blev afholdt mandag den 9. oktober klokken 16.30 – 21.00 og var en del af “Arbejdspladsernes Motionsuge”.

Stævnet fandt sted i Kasernehallen, Tingvej 17 i Viborg.

 

Hvem var med?

De deltagende firmaer blev fundet ved lodtrækningen i perioden fra 25. september til 4. oktober og har fået direkte besked.

Deltagerholdene var:

Boligselskabet Sct. Jørgen
Danpo Aars
Nova-C
Rødding Blik
Unika Danmark A/S
Restaurant Den Gyldne Okse
ViboCold
Viborg Politi Idrætsforening
Viborg Stifts Folkeblad
VillaVilla

Det endte efter nogle hæsblæsende timer med, at Viborg Politi Idrætsforening vandt – efter at have slået Boligselskabet Sct. Jørgen i finalen. Stort tillykke til ordensmagten!

 

 

Radio Viborg Cup ’23 – præsenteres af:

   

 

Stævnet arrangeres i samarbejde med: