Så er Radio Viborg slanker Midtjylland 2018 i gang

Web MK grey

Radio Viborg har gennem de seneste år hjulpet hundredevis af midtjyder med at tabe tusindevis af kilo – alene sidste år tabte de 90 deltagere tilsammen 986 kg. Det vil sige næsten 11 kg. i gennemsnit… på 12 uger! Og erfaringerne fra tidligere viser, at omkring 70-80% af deltagerne efter et år har holdt vægttabet, eller tabt sig yderligere.

Der er ingen “hokus pokus” i det… projektet består af råd, vejledning, de rigtige redskaber, mulighed for fælles træning – og det nok allervigtigste; Sammenhold med andre, der er i præcis samme situation.

Nu er et nyt hold af seje deltagere igang. Og i 12 uger, frem til slutningen af april, går de “all-in” på at komme i gang med en sundere livsstil.

Vi følger selvfølgelig op på, hvordan det går årets modige og beslutsomme deltagere!

 

Hvad går Radio Viborg slanker Midtjylland ud på?

Omdrejningspunktet i “Radio Viborg slanker Midtjylland” er Michael Knudsen, der har mere end 15 års erfaring som coach,  personlig træner, kostvejleder og inspirator.

Han står for mange af de forskellige aktiviteter, men samarbejder desuden med et team af eksperter fra sit eget firma Egnite, samt Iduva og Fitness 8800.

Helt konkret får deltagerne:

  • 12 ugers forløb med ugentlige veje- og motivationsmøder. Her får deltagerne værktøjer til at komme ned i vægt, til at håndtere kriser og til at få en endnu mere glad og energisk hverdag.
  • Opfølgning efter 6 og 12 måneder; For at sikre, at den gode kurs holder.
  • Login til “Mit Iduva” med bl.a. Spørg eksperterne, opskrifter og mange brugbare værktøjer.
  • Træning med vejledning; Frit medlemskab i Fitness8800, hvor der trænes i mindre hold – og med jævnlig instruktion og opfølgning på træningen.
  • Bogen “Drop Vægten”, om hvordan man bryder vaner, overbevisninger og lykkedes.