Radio Viborg klar med tre nye musikkanaler til din sommer

Digitale kanaler med 3 billede til web BRED V2

Sommeren er i fuld gang, og Radio Viborg har nu hele tre nye radiokanaler klar til dig, som giver dig masser af godt sommerhumør:

Alletiders Sommer Hits er kanalen, hvor solen aldrig går ned. Stationen er perfekt, uanset om det er til en tur til stranden på en varm og solrig dag – eller om det er til at give godt humør på en regnfuld sommerdag. Vi spiller udelukkende sommerhits. Det kan både være klassikere som ’Club Tropicana’, ’Coco Jambo’ og ’Sunny’ og nyere sommerbaskere som ’Solhverv’, ’Havana’ og ’Despacito’.

Alletiders Regnbue Hits sætter farver på hverdagen og inviterer alle lyttere inden for til en kæmpe musikalsk kærlighedsfest. Kanalen giver dig følelsen af at være med til en Pride-fest – uanset om du står over opvasken eller er på vej i byen. Her er udødelige pop- og disco-hits med ABBA, Gloria Gaynor og Pet Shop Boys, blandet op med nye numre fra Blæst, Sam Smith og Troye Sivan.

Og nu også Classic Soft Hits, hvor vi har samlet alle de ikoniske klassiske kærlighedssange og ballader fra 70erne, 80erne og 90erne. De spænder lige fra Rugsted & Kreutzfelds ’Jeg ved det godt’ over Marvin Gayes ’Sexual Healing’ og Whitney Houstons ’Greatest Love of All’ til Robbie Williams’ ’Angels’. Og meget meget mere! Vil du høre den bedste bløde pop fra ind- og udland, så er Classic Soft Hits stedet for dig!

Hør dem her:

For at høre Alletiders Sommer Hits: KLIK HER
For at høre Alletiders Regnbue Hits: KLIK HER
For at høre Classic Soft Hits: KLIK HER

Du kan selvfølgelig også finde kanalerne i Radio Viborgs gratis app. Har du ikke allerede hentet den, så bare søg efter ‘Radio Viborg’ i App Store (iPhones) eller Google Play (øvrige smartphones).