Undskyld forskrækkelsen!

Hvis du var en af dem, der nåede at blive forskrækket ved synet af en gul seddel under din bils vinduesvisker… så beklager vi forskrækkelsen! 😀

Men vi tog drastiske metoder i brug, fordi vi gerne vil gøre opmærksom på at Radio Viborg har fået en ny FM-frekvens i Holstebro, så det er blevet meget nemmere at lytte med. Det er i øvrigt FM-frekvensen 97,4 MHz.

Derudover finder du Radio Viborg på en række andre DAB+ og FM-frekvenser i det meste af Midtjylland – eller du kan lytte med i vores gratis app, som du finder i både Google Play og App Store. Endelig kan du lytte med via netplayeren her på hjemmesiden, ligesom du finder Radio Viborg i apps som TuneIn, Mere Radio og på Sonos Radio.

 

Som undskyldning får du…

For at sige ordentligt undskyld for forskrækkelsen med den der gule seddel, der godt lige kunne ligne en p-afgift, har vi lavet en god aftale med Musikteatret Holstebro.

Det betyder at vi giver dig mulighed for at købe billetter til udvalgte koncerten til halv pris. Jeps, halv pris – altså med 50 % rabat! Du må købe op til fire billetter… til HVER af de tre koncerter, hvis du vil. Du kan selvfølgelig også bare købe én eller to billetter til en af dem. Helt op til dig!

Her er listen over de koncerter, du kan købe billige billetter til – klik videre ud for hver koncert, hvis du vil købe billetter til den.

 

ANDERS BLICKFELDT CHRISTMAS MAGIC
Fredag 2/12-22 kl. 20.00… KØB BILLET HER


LISA NILSSON DUO M. MATTHIAS TORELL

Fredag 20/1-23 kl. 20.00… KØB BILLET HER


BACK TO BACK TRIO TOUR

Lørdag 22/4-23  kl. 20.00… KØB BILLET HER

 

BEMÆRK: Koncerterne kan risikere at blive udsolgt, i hvilket tilfælde det selvfølgelig ikke vil være muligt at købe billetter – med eller uden rabat.

OBS: Hvis du mod forventning oplever problemer med dit køb, så kontakt os på mail: kontakt@radioviborg.dk