Vind Valentin-forkælelse til én, du elsker

Silhouette of hands in form of heart when sweethearts have touched


KONKURRENCEN ER SLUT.

 

Søndag den 14. februar er det Valentin’s Dag… og selv Corona skal ikke forhindre os i at fejre kærligheden på Radio Viborg! Faktisk, så er det måske vigtigere, end nogensinde?!

Mandag til fredag i uge 6 (8.-12. februar) overrasker vi hver morgen en vinder med en stor, flot buket blomster + gavekort på både smukke smykker og lækre Valentin’s middag for to.

Så nu er spørgsmålet bare, hvem DU synes vi skal forkæle? Måske din ”special someone”?
Tilmeld en du elsker herunder…

Valentin’s konkurrencen præsenteres i samarbejde med:

   


TILMELD ÉN DU ELSKER:

Udfyld formularen her med kontaktoplysninger på både dig selv og den, du gerne vil overraske.

Husk at skrive nogle linjer om, hvorfor din “special someone” skal forkæles – og hvilke morgener (mellem klokken 7 og 9) i uge 6, der er bedst chance for at komme ud over overraske hende/ham.

 

KONKURRENCEN ER SLUT, og det er derfor ikke længere muligt at deltage.

 


 

KONKURRENCEREGLER:

Du må kun deltage i konkurrencen én gang. Modtager vi flere tilmeldinger fra dig, forbeholder vi os retten til at diskvalificere dem fra konkurrencen. Også hvis du indstiller forskellige personer.

Tilmelding er åben fra fredag den 5. februar klokken 16.00 til torsdag den 11. februar klokken 16.00.

Vi overrasker en vinder alle hverdage i uge 6, altså 8. til 12. februar 2021.

Forud for dette, kontakter Radio Viborg først den person, der har deltaget i konkurrencen. Lykkedes det ikke at træffe vedkommende på mobilnummeret, forbeholder Radio Viborg sig retten til at finde en ny vinder.

Vinderne får hver tre præmier, nemlig:
– en buket blomster fra Søhøjlandets Begravelser og Blomstergalleri (værdi 500 kroner)
– et gavekort til køb af smykker hos Sct. Mathias Ure & Guld (værdi 500 kroner)
– og et gavekort på tre-retters Valentines Day takeaway-menu for to personer fra gastro-bar Nytorv 11 (værdi 598 kroner)

Bemærk omkring præmierne:
– Vinderen får blomsterne med det samme, den dag han/hun vinder.
– Smykke-gavekortet kan benyttes online nu eller når den fysiske butik åbner igen.
– Takeaway-menuen skal naturligvis benyttes på Valentins Dag, søndag den 14. februar. Der er tale om en tre retters menu, hvor dele af hovedretten skal varmes op. Resten er klar til at anrette og servere.

Ved tvivlstilfælde eller uenigheder i forbindelse med konkurrencen, er det Radio Viborgs programchef, der træffer en afgørelse. Denne afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet i, at deltagelse er gratis.

Medarbejdere hos Radio Viborg / Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder medarbejdere hos de tre samarbejdspartnere.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre i konkurrenceregler undervejs, hvis det – af hensyn til eksempelvis radioproduktion – vurderes nødvendigt.