Helle fra Viborg vandt forkælelse for over 20.000,-

vinder helle1 red

Igen i år markerede vi Mors Dag ved at kåre en værdig kandidat til titlen som “verdens bedste mor” – og forkæle hende med lækre præmier til en samlet værdi på omkring 20.000 kroner – se hele oversigten herunder.

Efter at have modtaget hundredvis af fortællinger om fantastiske mødre, var der afstemning mellem Anna fra Vebbestrup, Anne Marie fra Bjerringbro og Helle fra Viborg. Den endelige vinder blev Helle Hansen fra Viborg, der var blevet indstillet af sin datter Diana.

“Min mor fortjener utvivlsomt denne nominering på min nu afdøde søsters, samt egne, vegne”. Sådan sluttede Diana sin fortælling om, hvorfor hendes mor Helle er verdens bedste mor. Diana fremhævede en fantastisk barndom, hvor deres mor altid var klar til hjælp, kærlighed og omsorg. Senere, da de to piger flytter hjemmefra, hjalp hun både med økonomien og at få dem godt videre i livet.

Men sidste år ramlede hverdagen fuldstændig, da Helles yngste datter – Dianas lillesøster – fik konstateret uhelbredelig og fremskeden cancer. Gennem otte måneder var Helle ved sin datters side, nærmest dag og nat. Også da hun i januar gik bort på det  hospice, hun i mellemtiden var kommet på. En måned før havde Helle og hendes eksmand hjulpet med at opfylde én af datterens største og sidste ønsker, nemlig at stå hvid brud og blive gift med sin kæreste.

Efterfølgende har Helle ikke kun plejet sin egen sorg, men også været uundværlig for at Diana er kommet igennem. Samtidig er hun stadig kærlig og omsorgsfuld overfor Dianas lille søn, ikke mindst på den ugentlig “mormor-dag”, hvor de hygger og fjoller sammen.

STORT TILLYKKE til Helle med titlen som “verdens bedste mor 2019” og de mange lækre præmier.

 

 

Verdens bedste mor, Helle fra Viborg, forkæles med:

  • Gavekort på 6.000 kroner til eksempelvis et dejligt weekendophold med lækre behandlinger, eller hvad man ellers har lyst til, på HOTEL VEJLEFJORD
  • Lækker middag for 2 personer, inklusiv afhentning i sportsvogn, Cava velkomstdrink, fire-retters forårsmenu og tilhørende vine på RESTAURANT ROD – værdi 3.600 kroner
  • Smuk Mors dag-ring i eget design fra SALMANS GULDSMEDIE – i design “Blomster” med 14 karat guld/hvidguld (efter eget valg) med 0,05 ct W/si sten, værdi 3.200 kroner
  • Gavekort på 2.500 kroner til butik TINE LUND, der kan bruges på lige præcis det i butikken, man ønsker. Uanset om det er tøj, smykker, interiør, skønhedsprodukter eller andet.
  • Makeover hos OBITSØ FRISØRSALON, inklusiv hårklip, eventuel farvning og far/ret af brun og vipper. Samlet værdi op til 1.500 kroner, alt efter hårlængde og ønsker
  • Den ultimative tøsebil, nemlig en Fiat 500, til fri rådighed i én måned – inklusiv afgifter og forsikring – fra Viborgs autoriserede Fiat-forhandler, UJS BILER
  • Gavekurv med lækre produkter fra MATAS-butikkerne i Viborg
  • 2 flasker magnum rosévin; Gerard Bertrand, Côte des Roses fra DAHLS VINHANDEL – med dejlig, fyldig frugtsmag, duft af sommerbær og blomster og en smuk flaske. Værdi 590 kroner
  • Smuk, stor butik blomster til verdens bedste mor fra BLOMSTER BIXEN, værdi 500 kroner

 


Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en kvinde for sin fantastiske måde at være eller agere mor på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være mor eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden moderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen mor, men også en anden mor. Det kan eksempelvis være en mormor, farmor, svigermor, søster, veninde, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk mor og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra tirsdag den 23. april 2019 til fredag den 10. maj 2019. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 23. april kl. 06.00 til 30. april kl. 18.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske mødre.
– 1. maj: Et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere udvælger tre finalister.
– 2. maj kl. 08.00 til 9. maj kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 10. maj: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk i perioden 23.-30. april. Alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Præmierne har en samlet værdi på omkring 20.000 kroner. Alle præmiers værdi er baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk mor, accepterer at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte mødre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.