Verdens Bedste Far er… Karl fra Tapdrup!

VINDER 1 Karl og Kimmie

I anledning af Far’s Dag, fredag den 5. juni, har vi på Radio Viborg kåret Verdens Bedste Far – og forkælet ham med masser af lækre præmier.

Vi modtog masser af fantastiske fortællinger om fantastiske fædre! Til alle jer, der sendte ind: Husk at fortælle fædrene det. Det vil de helt sikkert blive glade for.

Det var meget svært at udvælge de tre finalister… men det lykkedes til sidst. Og det blev Anders fra Aalestrup, Karl fra Tapdrup og Thomas fra Tange, som vi derefter satte gang i afstemning blandt. Og torsdag morgen, 4. juni, blev vinderen afsløret – nemlig Karl Olesen.

Det var hans bonusdatter Kimmie, der havde indstillet Karl. Han kom måske nok først ind i hendes liv, da hun var 5 år. Men biologien betyder ikke noget i denne sammenhæng!
Og han viser også gang på gang, at han er der for sin bonusdatter. Som da hun skulle føde sit første barn. Karl blev i venteværelset hele aftenen og natten, for at være tæt på, hvis der skulle ske noget.

Han er med andre ord også bedstefar, og børnebørnene er lige så glade for Karl. ”Specielt vores ældste søn ser ubeskriveligt meget op til sin bedstefar,” skriver Kimmie. De to elsker at arbejde i værkstedet og finder på deres egne små hemmeligheder og historier.
Karl er kronisk hjertepatient, og har hårde dage ind imellem. ”Men vi har hans ryg, såvel som han har vores. Sammen er vi nemlig stærkest,” skriver Kimmie.

STORT TILLYKKE TIL KARL! Du kan læse mere om de lækre præmier, han har vundet, herunder…


Verdens bedste far forkæles med:

  • Valgfri gin-, whisky- eller romsmagning for 10 personer hos Vin & Vin Viborg, værdi 5.000,-
  • Far + familie eller venner får et par sjove timer med naturforhindringsbane, pusterør, bueskydning, luftgevær og ATV kørsel hos Dare Aktivitetscenter, værdi ca. 2000,-
  • Far + 3 ekstra personer kan nyde MAN-steak på Restaurant Latinerly: 500 gram Hereford oksefilet med råstegte kartofler og pebersauce. Desuden en øl/vand/glas vin til hver, værdi ca. 1.600,-
  • Fuld gas for Far + 3 ekstra til udendørs gocart-ræs hos Viborg Kart Park på Løvelbanen, værdi 1.400,-
  • Gavekort til valgfri produkter i det store sortiment hos 10-4 Byggemarked i Viborg, værdi 1.000,-
  • Kurv med specialøl, snacks, kød til grillen, marinder og andre mande-lækkerier fra Spar Viborg, værdi 750,-
  • Far + 3 andre personer kan prøve at få noget på krogen med fire-timers fiskekort til alle søer hos Tusaagaard Put and Take, værdi ca. 700,-

 


Konkurrenceregler:

Konkurrencen har til formål at forkæle en mand for sin fantastiske måde at være eller agere far på. For at blive tilmeldt og vinde, skal man enten være far eller fungere som sådan (i form af at være eksempelvis værge eller anden faderskikkelse for en eller flere personer).

Man kan med andre ord tilmelde sin egen far, men også en anden far. Det kan eksempelvis være en morfar, farfar, svigerfar, bror, kammerat, nabo eller kollega, som man synes er en fantastisk far og måske har brug for anerkendelse og forkælelse.

Konkurrencen afvikles i perioden fra mandag den 25. maj 2020 til torsdag den 4. juni 2020. Tidsplanen for konkurrencen er:
– 25. maj kl. 15.00 til 1. juni kl. 12.00: Mulighed for at tilmelde fantastiske fædre.
– 1. juni: Et dommerpanel af Radio Viborg-medarbejdere udvælger tre finalister.
– 2. juni kl. 06.00 til 3. juni kl. 18.00: Afstemning blandt de tre finalister.
– 4. maj: Vinderen kåres i programmet “Go’morgen Midtjylland” på Radio Viborg.

Tilmelding kan udelukkende ske ved at udfylde felterne i konkurrenceformularen på radioviborg.dk og alle felter skal udfyldes med korrekte oplysninger.

Radio Viborgs dommerpanel udvælger de tre finalister på baggrund af de begrundelser, der er skrevet i forbindelse med tilmeldingen. Så sørg for at skrive en god og velbegrundet tekst.

Den endelig vinder findes på baggrund af to afstemninger, som hver tæller for 50 procent af den samlede afgørelse. Det er dels en offentlig afstemning på Radio Viborgs hjemmeside, som alle kan deltage i. Dette resultat lægges sammen med en afstemning i et dommerpanel bestående af medarbejdere fra Radio Viborg. I tilfælde af, at to finalister står lige, er vinderen den finalist, der fik flest stemmer i den offentlige afstemning.

Det er kun tilladt at stemme én gang. Radio Viborg forbeholder sig retten til at fraregne alle stemmer, der mistænkes for bryde denne regel.

Konkurrencens gevinst består af de præmier, der er beskrevet her på siden. Alle præmiers værdi er baseret på oplysninger fra sponsor/samarbejdspartner.

Den person, der indstiller en fantastisk far, accepterer at medvirke i både radioindslag og eventuelt video/billeder, hvis nødvendigt. Også tilmeldte fædre skal acceptere dette, hvis de bliver finalister. Dette er en nødvendighed for at kunne være finalist og eventuelt vinde konkurrencen.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Det samme gælder for udvælgelsen af finalister. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos de butikker og firmaer, som er samarbejdspartnere på konkurrencen.