Kom til gratis smagsaften på bryghuset

Viborg Bryghus_bakke

Radio Viborg og Viborg Bryghus afholder onsdag den 7. oktober kl. 19-21 en hyggelig smagsaften. Her vil det være muligt at smage et udvalg af bryghusets spændende øl, ganske gratis…

Udfyld felterne herunder, så kan det være dig + en eller flere venner eller veninder, der kommer med.

Det eneste vi ønsker til gengæld, er at I lige fortæller os, hvad I synes om øllene. I får ganske enkelt udleveret en seddel, som I kan krydse af og notere på undervejs. På den måde kan I også være med til at hjælpe Viborg Bryghus til at lave endnu bedre øl.

INFO:
– Vi tager naturligvis hensyn til – og overholder – alle aktuelle Covid19-restriktioner.
– Smagsaftenen afholdes i Bryggerstuen på Viborg Bryghus.
– Der er plads til ca 25 deltagere, der placeres i lokalet som selskaber med afstand mellem.
– Det er vigtigt, at du er så præcis som muligt med info omkring de personer, du tilmelder. Det er nemlig vigtigt for at vi kan sammensætte det bedst mulige smagspanel.
– Pladserne fordeles ikke efter først til mølle-princippet. De fordeles, så vi opnår et smagspanel med den ønskede sammensætning.
– Pladserne fordeles løbende i periode fra den 29. september og frem til senest 5. oktober. Når alle pladser er fordelt, fjernes muligheden for tilmelding.

 


 

Tilmelding til smagsaften på Viborg Bryghus

Udfyld alle felterne, så kommer dig og vennerne måske med til smagsaften onsdag den 7. oktober.
  • Vi vil gerne vide så præcist som muligt, hvem der kommer med - så vi kan sammensætte det rigtige smagspanel. Skriv f.eks. noget i retning af "kvinde 32 år, mand 34 år".

 

 

I samarbejde med: