Erling vandt fri bil i et halvt år fra Lindholm Biler

Alle tre biler m logo

Den kolde tid er på vej – og ville det så ikke være fantastisk at få en lækker bil stillet til rådighed, helt kvit og frit? Eller måske en ekstra bil, så cyklen kan få en pause.

Det var der rigtig mange, der var enige i, da Radio Viborg og Lindholm Biler i Viborg satte gang i en konkurrence om fri bil i seks måneder, med både leasing, afgifter og forsikring betalt.

Den heldige vinder blev Erling fra Viborg, der i første omgang fik stillet en rap Fiat 500 til rådighed. Han kunne så vælge at sætte den på højkant, i håb at vinde en større bil – men også med risiko for at tabe, og i så fald kun få en lille legetøjsbil med derfra.

Erling valgte IKKE at gamble med bil-mulighederne, men glad og tilfreds takke ja til en Fiat 500 udsmykket med unik street-art. Stort tillykke!

Læs herunder, hvordan konkurrencen foregik.

 

SÅDAN FOREGIK KONKURRENCEN / REGLER

Her kan du læse de regler, der var gældende for konkurrencen:

For at deltage, skal du svare på et lille spørgsmål – og derudover fortælle, hvorfor det vil være ekstra fedt for lige præcis dig, at vinde fri bil i et halvt år. Og så selvfølgelig give os lidt kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig, hvis du er vinderen.

Efter at konkurrencenperioden (17.-28. oktober) er slut, trækkes der mandag den 29. oktober lod blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmål og udfyldt de øvrige felter. Begrundelsen for, hvorfor det vil være fedt at vinde, tæller altså ikke med i denne forbindelse – men bruges istedet i forbindelse med omtale af konkurrencen.

Vinderen trækkes direkte i programmet Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg mellem klokken 07.30 og 08.30. Vinderen ringes op, og hvis vedkommende ikke tager telefonen, trækkes istedet en anden vinder.

Gevinsten er i første omgang den Fiat 500, der ses til venstre på billedet øverst. Vinderen kan vælge at beholde denne bil – eller sætte den på højkant, i håb om at opgradere til den Ford Focus, der ses i midten på billedet øverst.

Vinderen får et spørgsmål, og vælger så selv, om han/hun vil svare. For svares der forkert, forlader man konkurrencen med kun en lille trøstepræmie, i form at en lille legetøjsbil. Man kan også vælge at stoppe og beholde sin Fiat 500 til fri afbenyttelse i seks måneder.

Vælger vinderen af satse og svarer rigtigt, får man igen mulighed for en opgradering – nemlig ved at sætte sin Ford Focus på spil, i håb om istedet at vinde den Mercedes C220, der ses til højre på billedet øverst.

Igen sker det ved, at vinderen får et spørgsmål og selv vælger, om man vil svare og satse. Svares der forkert, står man tilbage med kun legetøjsbilen – men svarer man rigtigt, bliver man godt kørende i den fede Mercedes det næste halve år!

 

ØVRIGE KONKURRENCEREGLER:

 • Præmien består af én af de tre biler, der ses på billederne her på siden, til fri afbenyttelse i seks måneder. Vinderen betaler selv for brændstof og skal derudover betale selvrisikoen i tilfælde af skade eller uheld. Til gengæld skal der ikke betaling for leje/leasing af bilen, afgifter eller forsikring af bilen. Se i øvrigt nærmere beskrivelse af de tre biler herunder.
 • Deltagelse i denne konkurrencer er gratis og kan ske på radioviborg.dk i perioden fra 17.-28. okotber, samt hos Lindholm Biler i Viborg den 27.-28. oktober. Man må deltage én gang hvert sted. Hvis en deltager opdages i at deltage flere gange, fjernes alle de deltagelser, personen har udfyldt.
 • Man skal af hensyn til forsikringen være mindst 25 år for at deltage i konkurrencen. Derudover skal man have et gyldigt kørekort til at føre personbil i Danmark. Dette skal dokumenteres, før bilen overdraget. Skulle vinderen i løbet af leasingperioden miste kørekortet, skal bilen straks returneres til Lindholm Biler i Viborg.
 • Al deltagelse skal foregå med eget navn og egne kontaktoplysninger. Brug af andres eller falske oplysninger vil føre til øjeblikkelig udelukkende.
 • Som beskrevet herover, så skal man som vinder tage telefonen, hvis man bliver ringes op mandag den 29. oktober mellem klokken 07.30 og 08.30. Ellers bortfalder retten til præmien og en anden vinder trækkes.
 • Vinderen har som udgangspunkt vundet den afbilledet Fiat 500 til fri afbenyttelse i seks måneder, men kan vælge at sætte den på højkant i håb om at opgradere til en større bil – efter den fremgangsmåde, der er beskrevet herover.
 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og en anden præmie.
 • Radio Viborg forbeholder sig retten til at bruge lyd, video og billeder fra konkurrencen i alle tænkelige medier, både under konkurrencen og efterfølgende. Dette accepterer man automatisk, når man deltager i konkurrencen. Der udbetales ikke vederlag for dette.
 • Ansatte hos Radio Viborg/JFMedier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos Lindholm Biler og deres nærmeste familier.
 • Radio Viborg forbeholder sig retten til, uden forudgående varsel, at ændre i konkurrenceregler, også mens konkurrencen finder sted. Dette kan eksempelvis skyldes hensyn til radioproduktionen.
 • Alle konkurrencer på Radio Viborg har til formål at være underholdende og god radio. Man kan derfor ikke efterfølgende føre krav mod Radio Viborg eller anke afgørelser. Radio Viborgs afgørelser i forbindelse med konkurrencer er endelige.
 • Ved deltagelse i konkurrencer arrangeret af Radio Viborg, accepterer man disse konkurrenceregler.

 

 

DE TRE BILER…

Den bil, man starter med at vinde, er denne opsigtsvækkende FIAT 500 1,2 Pop.
Bilen er fra 2015, har 69 hk, aircondition – og et meget unikt udseende. Den er dekoreret med street-art fra Galleri Grisk og er virkelig en bil, der får opmærksomhed, hvorend den kommer frem.

 

Vælger man at satse og klarer den, vinder man istedet denne super rummelige FORD FOCUS stc. 1,5 TDVi 105 Eco.
Bilen er fra 2015 og har blandt andet aircondition, fartpilot og 6 gear.

 

Vælger man igen at satse og svarer rigtigt, opgraderer vi til intet mindre end denne fede og stilfulde MERCEDES C220.
Bilen er fra 2015, har 170 hk, 6 gear og er blandt andet udstyret med sportssæder, original navigation og LED High Performance-forlygter

 

SE ALLE TRE BILER i virkeligheden hos Lindholm Biler, Gl. Århusvej 241B i Viborg.