Tina vandt spaophold for 4 personer

Hotel Viking_spakvinde-logo

Fredag morgen (14. september) fandt vi vinderen i Radio Viborg og Hotel Viking i Sæby‘s konkurrence om et weekendophold for fire personer; inklusiv lækre værelser, middag, spa-behandling og meget mere.

Se detaljer om alle de lækre ting, præmien indeholder, længere nede.

Den heldige og glade vinder blev Tina fra Viborg, der vil invitere tre veninder med. De fik nemlig aldrig rigtig lavet en polterabend, da den ene af dem – Jannie – for et par år siden blev gift. Og hvilken bedre måde at råde bod på, end at invitere hende med på en luksus-weekend.

 

 Præmien var et spaophold på Hotel Viking, bestående af:

  • Overnatning for 4 personer i 2 flotte Business Class-dobbeltværelser (fre-lørdag eller lør-søndag)
  • En havsaltscrub med blid massage (45 min) til alle fire i Viwell-klinikken
  • Lækker middag med 3-retters menu
  • Morgenbuffet
  • Gør det selv-kit med lækre produkter
  • Badekåber, badelagner og tøfler på værelserne
  • Entré til Aqua/ Spa og Fitnesscentret under opholdet
  • Mousserende vin, der venter på jer i spaområdet

 

 

Konkurrenceregler:

Konkurrencen kører i perioden fra fredag den 7. september klokken 06.00 til fredag den 14. september klokken 06.00, hvorefter vinderen afsløres i programmet Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg mellem klokken 07.30 og 07.50.

Deltagelse er kun muligt ved at udfylde formularen på www.radioviborg.dk – eventuelle forsøg på at deltage via mail, sms, sociale medier eller andet, er ikke gyldige i konkurrencen.

Vinderen kåres på baggrund af de indsendte begrundelser. Et dommerpanel bestående af medarbejdere på Radio Viborg udvælger den bedste, næstbedste og tredjebedste begrundelse.

Hvis personen, der har indsendt den bedste begrundelse ikke tager telefonen, når Radio Viborg ringer mellem klokken 07.30 og 07.50 fredag den 14. september, går præmien videre til personen, der indsendte den næstbedste begrundelse – og så videre.

Dommerpanelets afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet med, at det er gratis at deltage i konkurrencen.

Præmien består af et ophold på Hotel Viking i Sæby, ud fra den beskrivelse, der står ovenfor på denne side. Præmien har en værdi af 7.980 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter eller en anden præmie, og må desuden ikke videresælges.

Man skal være mindst 18 år for at deltage i konkurrencen, ligesom mindst én af de personer, der bruger opholdet skal være myndig (18 år eller ældre).

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man at medvirke i radioindslag. Radio Viborg forbeholder sig desuden retten til at bruge eventuelle billeder, lyd og video fra konkurrencen efterfølgende.

Ansatte på Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte hos Hotel Viking A/S, der er samarbejdspartner på konkurrencen.