Tanja vandt den store finale

Bilka vinder V2

Tanja fra Ravnstrup (i rød trøje) vandt finalen i Bilka Viborg

 

Onsdag den 21. december var der finale i Radio Viborgs store konkurrence om ALT til juleaften – den fandt sted i Bilka Viborg, der også er den glade giver af både alle madvarer, drikkevarer, juletræ, pynt, gaver og så videre.

Finalen mellem de tre finalister – Charlotte fra Aalestrup, Kim fra Bjerringbro eller Tanja fra Ravnstrup – endte med en hæsblæsende afslutning, hvorefter Tanja kunne juble over sejren.

Stort tillykke til Tanja. Og tak til de to andre finalister – og alle andre, der legede med.

 


 

Lyt godt efter – og send en sms med teksten “JULEAFTEN” til nummer 1266, så snart du hører “den særlige julelyd”. (OBS: Det er ikke længere muligt at tilmelde sig konkurrencen)

Så simpelt er det, hvis du vil deltage Radio Viborg og Bilka Viborgs store konkurrence om sådan cirka ALT til jeres juleaften. Se detaljer om den store præmie lidt længere nede.

Vi spiller “den særlige julelyd” otte gange hver dag… nemlig på ukendte tidspunkter:
– to gange mellem kl. 06 og 10
– to gange mellem kl. 10 og 14
– to gange mellem kl. 14 og 18
– to gange mellem kl. 18 og 22

Du må sende én (og kun én) sms med teksten “juleaften” til 1266 HVER GANG du hører os spille den i radioen. Så jo mere, du lytter med, jo større er dine chancer. Du kan høre lyden herunder, så du ved, hvad du skal lytte efter.

Alle sms’er, som vi modtager indenfor TRE minutter efter lyden blev spillet i radioen, er med videre i konkurrencen. Det koster kun alm. sms-takst at deltage. (OBS: Det er ikke længere muligt at tilmelde sig konkurrencen)

Ud af alle de accepterede sms’er, trækker vi tre finalister – som skal kæmpe som den store hovedpræmie, når vi onsdag den 21. december sender finalen direkte fra Bilka Viborg. Mere info herunder…

 

 

Hør “den særlige jule-lyd” her, så du ved, hvad du skal lytte efter:

 

 

Præmien består af:

 • Alt til julemiddagen! Både kød, grøntsager, tørvarer m.m. Se detaljer lidt længere nede.
 • Rødvin, hvidvin, dessertvin og portvin.
 • Juleøl, nemlig JuleBocken fra Viborg Bryghus. Kåret som Årets julebryg af Selskab for Vestjysk Ølkultur i 2007, 2013 og 2015.
 • Hvidtøl
 • Diverse sodavand
 • Masser af ekstra julegodter – nemlig konfekt, chokolade, lakridskonfekt, forskelligt juleskum, figner, dadler, nødder og julekager
 • En mandelgave.
 • Juledug, servietter, lys og bordpynt
 • Et juletræ og juletræslys
 • OG en gave til en værdi af mindst 500,- til jer hver (op til 10 personer). Bilka finder gaver, der passer til gæsterne, når vinderen er fundet.

 

Alt til julemiddagen består af:

And, svinekam, smør, sødmælk, fløde, brun saucejævner, nelliker, andefond, olie, franske kartofler, Menu chips, hel og stødt peber, glaskartofler, ribsgele, grødris,rødkål, Kirsebærsauce, salt, kulør, sukker, laurbærblade, svesker, mandelsplitter og hele mandler, vVaniljestænger, mel, æbler, klementiner, appelsiner, kartofler, citron, timian, løg, figner

 

Vine til julemiddagen er:

Hvidvin – Chablis AOC fra Bourgogne, Frankrig: Elegant, tør og vinøs med harmonisk syre. Når den skænkes, bliver du mødt af en delikat blomsteraroma, og smagen har noter af citrus og strejf af hvid fersken. Eftersmagen er livlig og frisk citrusagtig. Nyd den ved 9-10°C til forretter, fisk, skaldyr, lyst fjerkræ og hyggelige øjeblikke med venner og familie.

Rødvin – Tertre du Moulin, Saint-Emilion Grand Cru, 2018: Vinen har en delikat og fyldig smag af kirsebær og solbær med en tilhørende duft af moden frugtaroma og egenoter. Tanninerne er silkebløde og velafbalanceret. Vinen har eftersmag af kryddernoter og et strejf af eg. Særdeles velegnet til svinekød, kalvekød, fjerkræ eller til tapas, pizza og ostebord.

Dessertvin – Frederiksdal, Vin af kirsebær, 2019: Den mest frugtige vin fra Frederiksdal på Lolland – fremstillet af Stevnsbærret, et særligt egnet kirsebær, der også kaldes Nordens drue. Stor og rund smag af modne kirsebær. Server den ved 10- 12°C til dessert og ost.

Portvin – Smith Woodhouse, Late bottled vintage port, 2009: Intense aromaer af friske, røde frugter, eukalyptus og rosenduft. Betydelig og tung i ganen med kødfuld, vilde bærfrugter og chokolade nuancer efter en kombination af træ og flaske ældning (4 og 6 år).

 

 

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med:

 

 

 

Konkurrenceregler:

 

 • Man deltager i konkurrencen ved at sende en sms med teksten “juleaften” til 1266, når man hører Radio Viborg spille “den særlige jule-lyd”. Kun sms’er, modtaget indenfor tre minutter efter lyden sluttede, bliver betragtet som gyldige.
 • Man må kun sende én sms pr gang, “den særlige jule-lyd” bliver spillet på Radio Viborg. Lyden bliver spillet i alt otte gange pr. dag i konkurrenceperioden fra den 5. til 19. december – nemlig to gange i tidsrummet klokken 06-10,  to gange i tidsrummet klokken 10-14, to gange i tidsrummet klokken 14-18 og to gange i tidsrummet klokken 18-22. Eneste udtagelser er mandag den 5. december, hvor den kun bliver spillet fire gange (da konkurrencen først starter klokken 14) og mandag den 19. december, hvor den også kun bliver spillet fire gange (da konkurrencen slutter klokken 14).
 • Der findes undervejs tre finalister. Det sker lodtrækning blandt alle modtagne sms’er, der lever op til de nævnte betingelser. Finalister trækkes tirsdag den 13. december, fredag den 16. december og mandag den 19. december. Finalister ringes op og skal besvare opkaldet. Ellers forbeholder Radio Viborg sig retten til at trække en ny finalist, som ringes op i stedet for. Man kan blive ringes op i tidsrummet klokken 12-16.
 • Man skal som finalist kunne møde op og deltage i finalen, som finder sted i Bilka Viborg onsdag den 21. december. Man skal forvente at skulle kunne være i butikken fra klokken 15.30 til 17.30. Det er ikke tilladt at sende en anden person i sit sted.
 • Kan man ikke møde op til finalen, forbeholder Radio Viborg sig retten til at fratage finalisten sin plads i finalen. En anden finalist kan i så fald eventuelt findes.
 • I finalen skal de tre finalister udføre forskellige julede udfordringer. Mere info om denne opgaver gives først til finalisterne på dagen.
 • Som finalist accepterer man samtidig at medvirke i eventuelt foto og videoproduktion – samt at medvirke i direkte radio. Radio Viborg må desuden bruge lydklip fra finalen efterfølgende.
 • I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller uenigheder, er det Radio Viborgs programchef, der er overdommer i konkurrencen – og dermed træffer en afgørelse. Denne afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet – men ikke udelukkende – med, at det som udgangspunkt er gratis at deltage i konkurrencen.
 • Medarbejdere hos Radio Viborg og det øvrige Jysk Fynske Medier, samt hos Bilka Viborg og det øvrige Salling Group, må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for medlemmer af deres husstand og nærmeste familie.
 • Radio Viborg forbeholder sig retten til eventuelt at ændre på konkurrencen og dens regler undervejs, hvis dette skønnes nødvendigt. Dette kan blandt andet – men ikke udelukkende – være af hensyn til radioproduktion.

 

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med: