Om Radio Viborg

RV1984-red

Midtjyllands førende i over 30 år

Historien om Radio Viborg startede for efterhånden langt over 30 år siden. Radioen begyndte officielt at sende den 21. marts 1984. En onsdag. Og allerede fra start var det tydeligt, at Radio Viborg ikke var ”helt som de andre”.

Op gennem 90’erne har Radio Viborg en meget markant radiostation med imponerende høje lyttertal. Og den dag i dag, er stationen den største lokalradio i Midtjylland. Gennem årene har hundredvis af personer været enten frivillig eller lønnet medarbejder på Radio Viborg. En del af dem arbejder stadig i mediebranchen – på andre radiostationer, eller eksempelvis med TV.

Radio Viborg er i dag en moderne, professionel radiostation med 7 fuldtidsansatte og en stribe freelancere – som eksempelvis vores Streetteam og de radioværter, du kan høre i weekenden.

Vi sender døgnet rundt, året rundt. Hovedparten af vores lytning er fortsat på det ”gode gamle” FM-signal, men flere og flere lytter efterhånden med via netradio og Radio Viborg-app’en. Derudover sender vi også på DAB+ i dele af Midtjylland.

 

Viborg Lokalradio Forening:

Radio Viborg blev i sin tid startet af kræfter sammen under betegnelsen Viborg Lokalradio Forening. Og selvom radioen i dag er en del af mediekoncernen Jysk Fynske Medier, er der fortsat en tæt samarbejde med foreningen, der fortsat eksisterer.

Det er eksempelvis Viborg Lokalradio Forening, der administrerer de mange medlemmer, både privatpersoner, virksomheder og foreninger.
Det betyder, at alle henvendelser omkring medlemsskab og servicemeddelelser skal rettes til Viborg Lokalradio Forening på mail: vlf@radioviborg.dk - eller via hjemmesiden: viborglf.dk

This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.