Om Radio Viborg

RV1984-red

Midtjyllands førende i 40 år

Historien om Radio Viborg startede for snart 40 år siden. Radioen begyndte officielt at sende 21. marts 1984. Allerede fra start var det tydeligt, at Radio Viborg ikke var helt som de andre. Op gennem 90’erne har Radio Viborg været en meget markant station, der udfordrede DR’s måde at lave radio på. Og den dag i dag er stationen den største lokalradio i Midtjylland.

Det var i mange år Viborg Lokalradio Forening, der stod bag stationen. I dag er Radio Viborg er i dag en del af mediekoncernen JFM, der også har stationerne Classic.fm, Skala.fm og Radio VLR og en række digitale stationer, bl.a. Classic Rock og Dansktopkanalen.

’Go’morgen Midtjylland’ er et af Danmarks længst kørende morgenradioprogrammer, og værterne Malene Rind og Peder Toft har for længst holdt radio-kobberbryllup sammen. Dem kan du høre mandag til fredag kl. 5.30-9.30. Det bedste fra ’Gomorgen Midtjylland’ kan du høre i podcasten ’Radio Viborgs Giga Mega Podcast’.

Radio Viborg har et tæt forhold til det lokale handelsliv i Midtjylland, og vi er med til at lave og sende fra store begivenheder som Byens Bedste, Fyrværkerifestival og Snapstinget.

Vi sender døgnet rundt, året rundt. Både på FM, på DAB, på Radio Viborg-appen og her på hjemmesiden.

Kontakt redaktør for Radio Viborg:
Peder Toft, peder@radioviborg.dk, 87 54 26 19