ILDSJÆLENES Ø

Kristian Haagen besøger i Ildsjælenes Ø en række spændende, entreprenante personligheder på solskinsøen, Bornholm. Kristian er forfatter og fotograf og er stor fan af godt håndværk – og sjovt nok så besøger Kristian Bornholm, mens der er Craft Week og her lærer han blandt andet om verdenskendte Bornholmske kunsthåndværkere, om gastronomi i verdensklasse og om de underjordiske Vi følger med Kristian rundt omkring på solskinsøen, hvor han spiser godt, drikker godt og lever godt, mens han tager flotte billeder med sit elskede Leica kamera. Vært: Kristian Haagen. Ildsjælenes ø er produceret af Freedom Production og udgivet af JFM Lyd.

NOGET FOR PENGENE

I Noget for Pengene undersøger værterne Zepur og Ann, hvordan vi bedst får styr på privatøkonomien i en verden, hvor Tiktok-trends og voksne i jakkesæt gerne vil fortælle os, hvad vi skal gøre. Der er ingen løftede pegefingre, men masser af god stemning, når vores værter med udgangspunkt i vores alles hverdag giver dig gode råd til din økonomi. Så lyt til Sydbanks radiofoniske pengeguide hver tirsdag, der hvor du lytter til podcast.

Værter: Zepur Sofia Margarian og Ann Lehmann Erichsen Programmet er produceret af Beam Audio Agency for Sydbank. Udgivet af JFM.

Radio Viborgs GIGA MEGA podcast

Peder Toft og Malene Rind giver dig ugens højdepunkter fra Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg. Udkommer hver lørdag morgen, så du kan få et skud “Peder og Malene” i weekenden – eller når det passer dig.

Dan Rachlin & Venner – Den Bedste Tid

Dan Rachlin & Venner – Den Bedste Tid – er weekendens sjove kickstarter. I podcast-versionen skærer vi ind til benet, og kun have det sjoveste fra fredagens live-show på Classic FM er med. Tilgiv os, hvis Dan, Eddie eller Lasse får sendt én afsted, der går lige over grænsen.

80er FROKOST PODCAST

Vi elsker 80erne, og hvis du vil med til neonfarver, sejlersko, Ball-bluser og fondue, så er 80er Frokosten stedet, hvor du kommer med tilbage til de glade 80ere. Toastmaster ved frokosten er Flemming Nissen, og sammen med en kendt gæst bliver anekdoter og minder fra 80erne gjort til noget, du både kan smage, føle og især lytte dig frem til!

MANDSHOLDET PODCAST

Danmarks, med afstand, vigtigste sports-podcast. Det satiriske sportsmedie Mandsholdet har meldt sin ankomst på podcast! Følg med hver uge hvor vi vender og vrider alt hvad der rør sig i den danske sportskultur. Vi skal se på alt fra serie 5 til Landsholdet. Intet går vores næse forbi!

VERDENS BEDSTE MORGEN PODCAST

Trænger du til et boost på din fredag efter en travl uge?

Lasse og Louise fra Verdens Bedste Morgen samler alt det bedste fra ugen, der er gået – Dilemmaer fra lytterne, de sjoveste historier og selvfølgelig ugens fredagssang.

Følg Mandsholdet: