Alle 500 billetter revet væk på få timer

VFF-RFC 500 web top V3

 

OBS: Alle 500 billetter er hentet og vi glæder os til at se alle, der nåede at få billet, til kampen! 

Nåede du ikke at få gratis billetter her hos os, er der stadig billetter til salg på www.VFF.dk – og måske det ikke er sidste gang, at Radio Viborg og resten af Mediehuset Viborg giver gratis billetter 😉 

 


 

Radio Viborg er stolt samarbejdspartner med Viborg FF – og vi vil gerne være med til at sikre så meget GRØN MAGI på stadion, som overhovedet muligt!

Derfor uddeler vi 500 gratis billetter til den MEGET VIGTIGE hjemmekamp mod Randers FC nu på søndag den 28. april klokken 14.00. Der er “først til mølle” herunder… max 6 billetter.

OBS: Reserver venligst kun billetter, hvis I rent faktisk har tænkt jer at bruge dem 😉 
Ellers er der nemlig helt sikkert andre, der gerne ville have haft dem.

Og så er det ellers bare om at møde op i grønt til kampen på søndag, så vi kan give VFF max opbakning!

 

Sådan gør du:

Læs lige disse tre linjer, før du klikker videre og reserverer billetter. Der er nemlig lige et par ting, du skal være opmærksom på:

  • Vær opmærksom på, at du max må booke seks billetter. Det har vi valgt for at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at få glæde af de gratis billetter
  • Det er vigtigt, at du vælger en sektion på SYD-TRIBUNEN. Det vil sige sektion M eller L. Rabatkoden virker nemlig KUN i disse sektioner.
  • Når du har valgt sektion og antal billetter, så indtast rabatkoden RadioViborg (uden mellemrum) ud for hver billet og tryk “Tilføj”… og vupti; så bliver billetten gratis.

 

Link: KLIK HER FOR AT HENTE DINE BILLETTER

 

OBS: Alle 500 billetter er hentet og vi glæder os til at se alle, der nåede at få billet, til kampen!