Vind pakker for 1000-vis af kroner

Webbanner UDEN sponsorer bred

Så er Radio Viborg igen klar med dét, der ganske enkelt MÅ være Midtjyllands STØRSTE og VILDESTE pakkekalender – med lækre gaver for tusindvis af kroner fra nogle af landsdelens førende butikker, nemlig:

Bilka Viborg //  Restaurant Rod  //  Sct. Mathias Ure & Guld
tineLund  //  Viborg Dyrehospital  //  Wagner

Lyt med alle hverdage fra den 1. – 22. december i Go’morgen Midtjylland på Radio Viborg, hvor vi omkring klokken 7.05  åbner dagens gave, afslører indholdet og giver DIG mulighed for at vinde den.

For at deltage, skal du sende en sms med teksten “VIBORG PAKKE” efterfulgt af dit navn og din hjemby nummer 1266 – det koster kun alm. sms-takst, hvilket i mange mobilabonnementer er gratis.

Så kan det være dig, der lige efter klokken 7.20 bliver ringet op og skal med i radioen – hvor du lige skal svare rigtigt på et enkelt spørgsmål, for at vinde dagens pakke.

Hvilket spørgsmål du skal svare på, afgøres af… ja, en æbleskive!

Vi har lavet en danske jule-udgave af kinesiske lykkekager, ved at bage sedler med kategorier ind i æbleskiver. Hver morgen luner vi en af æbleskiverne fra fryseren – og du skal svare på et spørgsmål i dén kategori, der var inden i.

De fire kategorier, der er indbagt i æbleskiverne, er i øvrigt:

Juleræs
Tossede traditioner
A’ hva’ for en julekalender?
Hår bløv han av, den be’e starut?

( De giver muligvis først mening, når du hører dem i radioen… )


Radio Viborgs pakkekalender præsenteres i samarbejde med:

   

   

   


Konkurrenceregler:

Konkurrencen kører på alle hverdage fra den 1. til 22. december 2023. Man må gerne deltage flere gange – faktisk op til én gang pr. dag – men det er dog kun tilladt at vinde én gang.

Konkurrencen foregår ved, at dagens præmie først afsløres klokken ca. 7.05, hvorefter det er muligt at tilmelde sig ved at sende en sms med teksten “VIBORG PAKKE” efterfulgt af sit navn og sin hjemby. Der må kun sendes én sms pr. dag fra hvert mobilnummer.

Klokken ca. 07.15 trækkes dagens deltager, som ringes op og skal med i radioen omkring klokken 07.20. Hvis telefonen ikke bliver taget, trækkes en ny deltager.

Når dagens deltager kommer med i radioen, spiser én af værterne en æbleskive med en indbagt seddel, som afgør hvilken kategori, der skal stilles et spørgsmål indenfor.

Svares der rigtigt, har deltageren vundet dagens præmie. Svares der forkert, trækkes efterfølgende en ny deltager fra puljen af indkomne sms’er. Der findes en ny kategori og et nyt spørgsmål til denne detlager.

Radio Viborg forbeholder sig retten til at ændre på konkurrencen og dens regler, også undervejs i konkurrenceperioden, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Dette kan blandt andet, men ikke udelukkende, begrundes med hensyn til radioproduktion.

I tilfælde af tvivlsspørgsmål eller andet, træffer Radio Viborgs udpegede overdommer den endelig afgørelse. Disse afgørelser kan ikke ankes. Dette begrundes blandt andet med, at deltagelse i konkurrencen er gratis.

Ansatte hos Radio Viborg/Jysk Fynske Medier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder for ansatte i de medvirkende samarbejdspartnere og medlemmer af deres husstand.

I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil vedkommende automatisk miste retten til sin præmie.